maanantai 1. lokakuuta 2012

Napit korvissa.

Kiire. Kiirekiire! Kauhea kiire. Deadlinet pukkaa päälle, hommat jumittaa, kello rientää, paniikki iskee, kauhea kiire! Meinasi melkein viikko mennä lurahtaa ilman yhtään ainutta käsityötä. Kauhean paineen keskellä stressiä on lievitettävä edes minuutin kestävällä koruilulla. Metallinapit plus pikaliimaa, valmista!
On niin kova kiire, että aivot jumittaa ja kuvasin korvikset sitten kahteen otteeseen. Ettei mennyt nekin valokuvaukseen uhratut minuutit mäkeen, pistetään vaikka väkisin kummatki nappinäpötys-kuvat esille.
Onneksi napin kokoisen tunnelin päässä näkyy jo valoa, jolloin kiirus hellittää. Huh ja huhhuh sanon sitten.

11 kommenttia:

 1. Kivat nappikorvakorut! Mistä hankit ne korvis-osat, johon noi napit liimasit kiinni? Saako perus askartelukaupasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nämä taisin ostaa ihan Tiimarin koruhyllyltä, ovat hyvät ja edulliset. Laatu ei tosin riitä aivan päivittäiseen käyttöön..että jos parempia tahtoo niin suosittelen esimerkiksi tilaamaan netistä, suomalaisia korukauppoja löytyy googlella. Isommista askartalu- ja käsityötarvikkeista suosittelisin esim. http://www.slojd-detaljer.com/

   Poista
 2. Ihanat! Tuo idea on ihan pakko pölliä :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja nappikorviksia!
  Itselläkin pitää kiirettä kaikenmoisten juttujen kanssa. Kiire ei ole kyllä yhtään kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiire ei kyllä tosiaan ole lainkaan kivaa! Kunpa jo hellittäisi..

   Poista
 4. Tämä ei nyt liity tähän postaukseen, mutta muistelen, että jossain postauksessa olet jakanut hyviä siivousvinkkejä eli millä perusteella tavaraa kannattaa heittää pois, säästää tai muokata. En omilla etsiskelyillä löytänyt kyseistä postausta. Olenko nyt väärässä blogissa vai löytyykl sinulta sellainen julkaisu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainut joka sopisi kuvaukseesi on vaatehuoneen (ja vaatteiden) siivousprojekti, siihen liittyvät teemapostaukset viime vuodelta löytyvät esimerkiksi teemat-sivulta: http://madambc.blogspot.fi/p/teemat.html

   Jos kyseessä ei ollut etsimäsi juttu, toivottavasti löydät sen! :)

   Poista
  2. Sieltä löytyi. Kiitoksia avusta :)

   Poista
 5. Kiire on aika ahdistavaa, minullakin oli tässä hyvin kiireinen viime viikko ja tämän viikon alku joten nyt on ihana rentoutua sitten käsitöiden parissa. Tulee tosiaan kurja olo jos ei pitkään aikaan (eli muutamaan päivään) ehdi tekemään mitään kivaa näpertelyä. Laitanpa muuten taas tämän nappikorvisideankin muistiin, jos satun törmäämään sopiviin korvispohjiin (tilata en nyt uskalla kun kuitenkin tilaisin ihan liikaa kaikkea muuta samalla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, kiire on erittäin inhottavaa etenkin, jos ei ole sitä näpertely-aikaa, jolla nollata stressi. Itse vielä tässä odottelen kunnon aikaa käsitöille, mutta toivpttavasti sinulla on jo kiire hellittänyt :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.