lauantai 12. joulukuuta 2015

Kuusenkoristeita palkinnoksi.

Tykkään tehdä toisille tietovisoja. Yleensä olen itse niissä huono, koska omaan todella huonon nimi- ja yleisnippelitietomuistit. Ja koska olen myös huono häviäjäjä, tietovisan tekijän rooli sopii minulle hyvin. Jälleen eilen oli sellaisen paikka, kun tein pikkujouluihin ohjelmanumeroksi pienen kisan.

Tietenkin tein itse myös palkinnot päälle. Tein kaksi erilaista palkintoa ja kääräsin ne täysin erilaisiin paketteihin. Ajattelin, että voittajat saavat itse päättää kumpi ottaa kumman. Ja mitä niissä sisällä sitten oli?
Toisessa oli tämä noin kymmensenttinen tonttulakki-koriste. Se on aika hauska, ihan oikea lakki! Pysyy muuten myös hiippa tuossa kaarevassa muodossaan. Malli on omasta päästä, virkkasin ympyränä alhaalta ylöspäin. Varmaan pitää kokeilla tehdä itselle toinen ulkomuistista!
Ja toisessa paketissa oli kahdet kuusenkoristeet. Simppelisti huopaa, vanua väliin ja hymynaamatikkaukset päälle. Näistäkin tuli aika veikeät. Kuusenkoristeet palkintoina toimivat kyllä hyvin, kun oli skabankin teema enemmän tai vähemmän jouluinen!

6 kommenttia:

 1. Ihana mahtavat palkinnot. Nuo kuuset ovat kyllä söpöjä <3
  Mukavaa lauantai-iltaa.

  VastaaPoista
 2. Hauskoja molemmat! Voittajat ilahtuvat ihan varmasti :)

  VastaaPoista
 3. Hei, onpa ihanat koristeet! Olen itsekin pyöritellyt mielessä tuollaista minitonttulakkia, jonka voisi sitten pinnillä laittaa hiuksiin kiinni. Katsotaan saanko sen toteutettua tänä vai ensi jouluna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) oi, pinnillä laitettava tonttulakki olisikin aika hauska! :) huovasta ommeltunakin voisi toimia - olisi ainakin nopeampi toteuttaa :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.