torstai 10. joulukuuta 2015

Oki-korvakorut.

Korvakoru-fani täällä, päivää vain. Kuka tunnistaa heti mistä on kyse? Mistä ovat uudet nappikorvikset tehty?
Monkin hintalapuista! Kyllä on taas vähän roskat käyttöön, meininkiä...mutta mikäs siinä, jos kyseessä on näinkin kivat mustat Oki-kaverit (Monki-tuoteperheeseen kuuluu useita hahmoja ja tulkintani mukaan kyseessä on Oki-hahmo).
Ja näin muutin hintalappujen koristeet korvakoruiksi: Hahmojen nauhoista kahdet lähti pois pihdeillä vetämällä. Toiset nauhat piti ensin leikata ja sitten tulella polttaa eli sulattaa, koska muuten ne olisivat jääneet rumasti rispaantumaan. Valkoiset pienet jäljet peitin permanenttitussilla piiloon. Lopuksi liimasin taakse nappikorvakorutaustat.
Aika veikeä pari, eikö! Tästä kuvasta myös näkee, että hahmoissa kulkee keskellä reikä (niistä vedettiin ne toiset nauhanpäät pois), joten ihan hyvin noita voisi käyttää myös helminä muissa koruissa. Kokonaiseen helmirannekoruun tai -kaulakoruun tarvitsisikin sitten vähän enemmän ostoksia..
Olen pitänyt Oki-nappeja lähes tulkoon joka päivä niiden tekemisen jälkeen. Etenkin Monkin puseron kanssa!
Ja itse hintalappujakaan ei tohtinut pois heittää. Liimasin kappaleet yhteen (vrt. aikaisempi kuva yltä), peitin valkoisella kontaktilla taustasta hinta- ja kokotiedot. Reiätkin ovat valmiina etiketeille! Nyt enää tarvitsen ne uudet säilytyslaatikot, joihin näitä ajattelin..!

Vinkki: kävis muuten myös lahjapaketteihin pakettikorteiksi. Kattokaapa sillä silmällä ostoksien hintalappuja, aika monea muutakin varmasti voisi hyödyntää etiketteinä tai pakettikortteina.

6 kommenttia:

 1. Hei millä liimalla laitat taustat kiinni? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pikaliimalla :) Joku perus, joka tarttuu lähes kaikkiin materiaaleihin ja kuivuu nopeasti. Joitaki voi ärsyttää, mutta mun ihoa ei ainakaan ole ärsyttänyt :)

   Poista
 2. Aivan! Olen säästellyt pahvisia hintalappuja jo vuosia (en koskaan tosin kahta samanlaista) mutta pakettikortteja en ole niistä älynnyt tehdä! Ja itselläni kun tuntuu aina olevan pakettikortit hukassa. Hyvä idea, kiitos taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) kiva, jatkossa ei ole siis pakettikorteista puute ;)

   Poista
 3. Tämäpä oli hauska idea ja toteutus :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.