maanantai 7. joulukuuta 2015

Kuusikossa.

Kuusikossa suhisee ja rypyt ne vain kaunistaa. Eikun.
Jemmasin viime jouluna Marimekon Kuusikossa-printtisen joulupaperin talteen ison taulun kehystämistä varten tulevaksi jouluksi. Mutta kuinkas kävikään? Köpelöstihän säilytyksessä meni. Ei pysynyt nätisti rullana ja kosteuttakin taisi saada varastossa. Ruttuunhan se sitten rypisty. Eikä silennyt painon alla. Vaan on se maailma sen verran ryppyjä täynnä, että haittaneeko tuo yksi ruttuinen taulu. Onneksi on sen verran pimeää, että eipä erottus, vaikka olisi kappaleista koottu.
Tämä kuosi on kyllä kiva! Marimekko vois alkaa myymään kuosia ihan metripaperina. Varmasti kävisi kaupaksi. En taatusti ole ainut, joka on pistänyt lahjan käärepaperin kehyksiin. Toiset vaihtaa jouluverhot, toiset pistää lahjapaperia seinälle.

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä todella kiva kuosi! :) Ja eivätkös rypyt kerro siitä, että on elänyt? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) aivan, rypyt kertovat tarinaa elämästä :)

   Poista
 2. Täällä ainakin Citymarket myy Marimekkokuosisia joulupaperirullia, myös tätä :) ja ihan kassojen vieressä tyrkyllä, muutama lähtenyt heräteostoksena mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITÄ!?! AI MYYKÖ? :D Aivan mahtavaa, pitääkin tehdä reissu cittariin! Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 3. Mä oon silittäny ihan silitysraudalla joskus kaavapaperia, leivinpaperia ja tulostuspaperia suoraks, niin luulis et lahjapaperiaki ehkä vois? Paa höyry pois päältä (ja poista vedet säiliöstä, mun rauta saattaa ainaki kusasta ne vedet kylmänä ulos sillon ku ei oo höyry päällä jos on tosi huono päivä) ja joku maltillinen lämpötila ja kokeile "huomaamattomaan kohtaan".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki, kiitos! Silittämistä kyllä mietin, mutta en uskaltanut kokeilla (ja nyt en enää jaksa ottaa pois kehyksistä), mutta ensi kerralla kun ois tarvetta suoremmalle paperille, kokeilen kyllä silittämistä :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.