sunnuntai 4. syyskuuta 2016

DiyTiger: Testissä tee-se-itse-napit.

Olen löytänyt uuden Tiimarin korvikkeen. Tigerin (tai mikä sen uusi nimi nyt olikaan, Flying Tiger Copenhagen?) taide- ja askartelupuoli on mahtava! Nyt nappasin sieltä mukaan nappisetin testatakseni onko niistä mihinkään.
Kaksitoista kipaletta kolmella eurolla, ei paha. Mukana painomasiina (napin alle ja päälle tulevaa painettavaa muovista asiaa) ja valmis pahvinen kehikko, jolla on helppo katsoa kuinka ison kangaspyörylän leikkaa nappia varten.

Rakastan (kyllä, minua on helppo viihdyttää) noita Tigerin hassuja tuotteeseen mitenkään liittymättömiä faktoja, kaneetteja ja lausahduksia. (Tuossa viivakoodin yllä: "Did you know only 11% of the world's population are left handed?") Mieti, joku saa työkseen keksiä mitä tekstiä pistetään mihinkin pakkaukseen!
Napin teko onnistui melko helposti. Oma testikangas sattui olemaan sen verran paksu, että piti kyllä ihan kunnolla voimaa (ja vähän pihtejä) käyttää, että sai vastakappaleet kunnolla kohdilleen. Mut hyvä tuli ja tuntuu oikein pätevältä. Toimii!
Tästä testinapista tein uuden sormuksen. Koruissa on tainnut tulla tauon jälkeen taas sormuskausi.

8 kommenttia:

 1. Hyvän kokoinen! Mulla on vaan pieniä piperrys-pohjia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on, ei liian iso, vaan just passeli :) pienetkin voisi olla korumateriaaleina aika kivoja.. :)

   Poista
 2. oi vitsi vähän kiva kun esittelit tän nappitsydeemin. Täytynee joku päivä itekkin käydä ostamassa ja testaamassa. ja enpä ole ennen huomannut noita mahtavia tiesitkö että juttuja... niin innokkaana kai olen avannut nuo paketit aina :D. ehdottomasti lisää tällaisia esittelyitä jos vain mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä, kiva kun tykkäsit :) vastaavia esittelyjä teen jatkossakin, jos sellaisia osuu kohdalle :)

   Poista
 3. Annoin siulle palkinnon blogissani! :) http://virkkasin.blogspot.fi/2016/09/blogger-recognition-award.html

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.