keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Korkkikorvikset.

Edellispäivien korkkisten alusten askarteluista jäi paloja yli (ks. numeroidut lasinaluset ja ajatuskupla-muistitaulu). Isoimmat palat menivät jemmaan ja ihan pienimmistä paloista tein koruja. Koruista tyypillisin muoto on minulle korvakorut.
Tein kahdet korvikset. Ketjullisten kolmioiden päät maalasin akryylilla, isompien palojen päät (vain toiselta puolelta) kynsilakalla. Levitin päälle myös väritöntä lakkaa, jotta korkin pinta saisi vähän sitkoa päälleen ja kestäisi käyttöä paremmin.
Isommat kävivät jo tulitestissä ulkona, kun sää vaihtui vartin välein rännästä rakeisiin. Hyvin kestivät kosteutta ja tuulta!
Pidemmät korkkikorvikset jäävät odottamaan seuraavaa iltameininkiä.

9 kommenttia:

 1. oi nää(kin) on ihanat! mistähän saisi korkkilevyä hommattua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Luulen, että askartelua varten voi löytyä monesta askartelun verkko- tai kivijalkamyymälästä. Jos ei muuta niin Ikeasta näytti saavan ainakin ihan samanlaisia pöytätabletteja.. :D

   Poista
  2. saahan sitä varmasti, jotenkin vaan parasta olis löytää just kierrätystyylillä:)

   Poista
  3. Tietenkin kierrätettynä on parempi! :) tuli mieleen, että onko paikkakunnallasi esim. Facebookin roskalava-ryhmää tai vastaavaa, jossa voisi huudella oisko kellään antaa kuleksimasta..? Some voi olla yllättävänkin tehokas, jos haluaisi löytää nopeasti jotain tiettyä kierrätysmateriaalia :)

   Poista
 2. Kiva idea ja onnistunut toteutus! :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.