sunnuntai 4. joulukuuta 2022

4. luukku: Printattavat pakettikortit 2.0

Toinen adventtisunnuntai ja sen kunniaksi minulla on teille pieni lahja! Lahja nimeltä pakettikortit!

Ks. joulukalenteri 2022: 1. Kahden materiaalin tunnelmavalo / 2. Joulutontun hiusdonitsi / 3. Ideoita rengasasetelmaan ilman liimaa

Kuka muistaa nämä ilmaiseksi printattavat pakettikortit vuoden 2019 joulukalenterista? Ne ovat vilahdelleet sen jälkeenkin joulujutuissa ja käytän niitä edelleen - onhan ne aika hauskoja. Suosikkejani: "Lupaan: tämä ei kutita yhtään" tai "Se oli tämä tai sukat" tai "Itsetehty, ai että!"

Ks. printattavat pakettikortit 2019

Joko arvaat?

VALMISTAUDU EEPPISEEN ILAHTUMISEEN

Nyt tulee pakettikorteista uudet versiot! Vähän uutta tekstiä ja tyyliä - ja vielä kahteen makuun!

Printattavat pakettikortit 2.0 eli vuosimallia 2022!

Tässä näette ekaa settiä mustavalkoisesta versiosta. Tekstit ovat kummassakin tyylissä samat, vain ulkoasu muuttuu. 

Näissä on musta avaruustausta ja lumihiutaleita päällä. Sopii moneen makuun ja paketointityyliin. 

(Täytyykö muuten tunnustaa, että kuvissa on paketoitu eli kääräisty silkkipaperiin ja nauhoihin ihan tyhjiä laatikoita? Ei ollut vielä tuolloin tämän luukun sisältöä kuvatessa lahjan lahjaa valmiina, jotta olisi voinut mennä aidolla sisällöllä. Joten myönnän: täysin huijausrekvisiittaa, heh.)

Toinen setti näyttäytyy tässä!

Punaista ja perinteistä. Havuja, käpyjä ja punaisia palloja. Tekstit samat siis, vain ilmeen teema muuttuu.

Kuvan kestolahjaruusukkeet on virkattu ja löydät viime vuoden joulukalenterista. Mitä suotta ostamaan ruusukkeita, voit koristella itse tehdyn lahjan itse tehdyllä kestoruusukkeella! Lahjansaaja voi pitää sen itsellä tai laittaa kiertämään - ties vaikka mihin ruusuke sitten lopulta päätyy ja kuinka kauan saa ilahduttaa lahjan päällä?

Ks. ohje virkatut kestoruusukkeet - katso postauksesta myös muita ekologisia ideoita pakettien koristeluun

Näistä uusista pakettikorteista tämä on ehkä suosikkini: Lupaan: tykkäät tästä. Se on muuten hieno fiilis se, kun on täysin 200 % varma, että nyt on ihan nappilahja ja saaja tykkää niiiiiiin varmasti siitä.

Toinen hyvä enne lahjasta on (ainakin itsellä, en tiedä muista) se, jos tekee mieli pitää lahjan itsellä. Et se on jollain tapaa vaan niin hyvä, että takaraivossa hiipii ajatus, että ei halua antaakaan sitä, mutta antaa silti, koska onhan se niin hyvä! Tästä ajatuksesta kumpusi myös oma pakettikortti: Meinasin pitää tän itsellä. En tiedä kolahtaako se kaikkiin, mutta senhän voi tarvittaessa setistä ohittaa ja käyttää muita pakettikortteja.

Printattavat pakettikortit 2.0 - TEE NÄIN:

Tallenna ja printtaa alta ladattavat PDF:t. Valitse kumpaa settiä käytät, tiedostot ovat erikseen. Printtaa joko tavalliselle kopiopaperille ja leikkaa osiin. Liimaa (puikkoliima on hyvä, ei mene paperi kosteudesta ryppyyn) kartongille, jotta pakettikortit saavat lisää vahvuutta. Kirjoita takapuolelle viesti ja/tai saajan nimi ja tee rei'ittimellä reikä pakettikortin kiinnittämistä varten.

Voit tulostaa myös suoraan vähän vahvemmalle paperille, jolloin voit ohittaa kartongille liimaamisen. Kolmas vaihtoehto on printata ns. kontaktille eli arkille, jossa on tarrapuoli nurjalla. Silloin voi vain leikata ja teipata kartongille - tai suoraan lahjapakettiin kiinni!

Huom! Kuvassa vilahtavan sinisen version pudotin kyydistä, sitä ei ole saatavilla. Lopullisissa printattavissa ja postauksen kuvissa on hiukan eroja. Taittoversioni korruptoitui ja jouduin luomaan uuden tiedoston vanhan version päälle, joten siitä johtuu pienet erilaisuudet, mutta pääsääntöisesti ovat ihan samat.

Printattavat pakettikortit 2.0 

Tallenna ja printtaa tästä (ei yllä olevasta kuvasta), linkit vievät Dropbox-kansioon:
Lumihiutale-pakettikortit
Perinteinen joulu -pakettikortit

HUOM! Pakettikortit vain omaan, yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön!

Koska itse tehty on ihanin - eikö vain?

Mitä tykkäist adventtisunnuntain luukun yllätyksestä ja pakettikorttien uusista ilmeistä?

Huomenna alkaa viikon kestävä joulukalenteriteema: luonnonmateriaalit! Seitsemän luukkua kaikesta siitä mitä voi jouluaskarrella niin, että päämateriaalina ovat materiaalit luonnosta.

2 kommenttia:

  1. Kiitos näistä, menevät käyttöön ♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Mukava kuulla, että menevät käyttöön :)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.