keskiviikko 10. tammikuuta 2024

Lahjapankki osa 5: Kylmälaukku eväsrasialle

Tämä tässä on eväskylmälaukku! Eli toisin sanoen ihan vaan kompakti kylmälaukku eväille. 

Lahjapankki 2023: 
1: Enkelikranssi / 2: Kelloteline kierrättäen / 3: Pussukat omalla printillä / 4: Fimosta kukkakorvikset

Tein tämän lahjaksi miehelle. Itselle olen tehnyt erilaisia kylmä- ja eväskasseja (ks. postaus). Samalla ajatuksella tein nyt tämän kaikille miehen käyttämille lounaseväsrasioille sopivan kylmäkassin. Vai onko tämä kassi? Ehkä enemmän pussukka tai lokero? 

Ja miten sen tein? 

Eristeenä kaupan, käytetty ja sulkimeltaan jo rikkinäinen kylmäkassi. Tein siitä pitkän suikaleen ja lisäsin siihen päällisen. Valitsin jotain sekoitekangasta, vähän canvaksen tyylinen. Se ei ainakaan hirveän hyvin ime kosteutta tai tahroja itseensä (tiedän, koska samasta kankaasta oli joskus ikä sitten lattiatyyny).

Sitten vain ompelin suikaleen taskuksi ja taskulle pohjat. 

Tämä on siis yhdestä kappaleesta tehty! Yllättävän helppoa!

Eteen jätin ylimääräistä pituutta sivusaumojen ylitse, koska se auttaa käyttöä, kun sisälle laittaa eri kokoisia eväsrasioita. Kiinnitys on ihan vain tarranauhalla. Ajattelin, että mitä helpompi, sitä parempi.

Ostin eväslaukkuun (vai pussukkaan?) mukaan myös yhden uuden lasilounasrasian ja täytin sen ihan niin täyteen kuin ikinä sain erilaisilla välipalapatukoilla. Tahdoin, että kun lahjan paketoinnin avaa ja kurkkaa pussukan sisälle, tajuaa heti mihin käyttöön se on. Ilman rasiaa ja eväspatukoita käyttötarkoitus voisi jäädä vähän epäselväksi. 

Mutta nyt pysyy työmatkan ajan lounas syömäkelpoisena. Ei muhi helteellä eikä jäädy pakkasella.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.