lauantai 14. toukokuuta 2011

Katkoksen katkos.

Eilinen Bloggerin huoltokatkos teki kunnon jatkomo-aukon postaustahtiin. Ensin se pälli jopa poisti edellisen postauksen, mutta onneksi se oli aamuun mennessä ilmestynyt takaisin, huh! (Lue alta.)

Eilen olisin niin kovasti tahtonut julkaissa jo uuden kierrätysjutun, mutta se tulee sitten tänään jälkijunassa. Käärmeissäni en vielä jaksa postausta luoda ja sen sijaan näytän pari kuvaa lisää edellisprojektista.
Olen todella otettu, että tekemäni peti todella kelpaa Coralle! Siinä se on viltin kera nukkunut kaikki päikkärinsä projektin valmistumisen jälkeen, ihanaa.
Eilen oli epäonnenpäivä huoltokatkoksen suhteen, mutta muuten päivä oli aamusta iltaan mitä mahtavin. Aurinko paistoi, viikonloppu alkoi. Kirpputoriltakin löytyi uusia kierrätysprojekteja ja kassalla minua sanottiin unelma-asiakkaaksi - ei siksi, että ostin paljon (27e), vaan sen takia, että asettelen aina hintalappuset helposti laskettavaksi myyjälle. Hymyilyttää vieläkin moinen kommentti. Unelma-asiakas!
Unelmapäivä täydentyi myös sillä, että kuukausiteeman mukaisesti päivään mahtui pienoinen roskisdyykkaus. Joku oli hyljännyt jakkaransa roskiskatokseen ja minähän sen kotiin kiikutin. Kunnolla kun putsasi liat pois, niin näki, ettei jakkarassa ole mitään vikaa. Kiitos sinä, joka tuon tahdoit pois antaa, jakkara tulikin meille tarpeen!
post signature

2 kommenttia:

 1. Unelma-asiakas, uskon sen! :) Voi mikä löytö toi jakkara.

  Karkkipaperi postaukseen tuli mieleen muuten, että purkkapusseista vois tehdä kanssa pussukan, jos ei vaan ole liian jäykkäää... :)

  Ja sit aloin virkkaan laukkua/kassi muovipussipostauksen innoitttamana vanhasta särkänniemen oranssista kertäkäyttö sadetakista! :) Kun en epätoivossa löytänyt muovipusseja.

  -Roosa

  VastaaPoista
 2. Roosa,
  purkkapussit ovat käyneet minunkin mielessäni, kun näin sellaisista tehdyn kauppakassin - se oli upea! :) pitääkin alkaa kokoamaan niitä talteen.

  Hienoa, että inspiraatio iski :) kertakäyttösadetakki onkin tosi hyvä kierrätyskohde. Olisi kiva nähdä sitten lopputulos :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.