sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Tapaus: tyhmät hiuspompulapimpulat.

Pyöriskelin tuossa kaikessa levottomuudessani ja silmiin osui vanha, tuhannen solmuinen pampula. Oli lentämässä kauniissa kaaressa jo roskiin, mutta wait-a-minute..kierrättäiskö kuitenkin?
Hiuslenksu saksilla poikki ja reikiin tilalle korviskoukut. Ja näin maailmapelastui taas yhdeltä roskalta.
Etsin muitakin inhokkeja pampulalootasta. Hei, milloin olen viimeksi pitänyt tätä perhospampulaa? Lukiossa? Lukio on kuin vain yksi haalea muisto mielessäni, joten eiköhän ole aika hyväksyä tosifakta, että moista perhosta hiusponnarina minulla ei tulla näkemään enää....mutta ehkä jonakin muuna kyllä?
Taas hiuslenksu pois ja tilalle pätkä hiuspannan mentävää nauhakujaa.
Sitten kauniin päivän kunniaksi esittelen pahvipyörylän päälle tehdyn hiuskoristeen.
Huopaa, höyheniä, muovikristalli, pienet palat silkkinauhaa.
 Tänään ei irronnut juttua sen enempää, kun kaunis aurinko, muffinssit ja vapaa päivä vie nyt voiton.
post signature

4 kommenttia:

 1. Nää kierrätysjutut on tosi kivoja :) Aina innolla tuun lukeen mitä nyt on luvassa. Melkein tekee mieli käydä hakeen reiät korviin että vois väsää itelle korviksia :D

  VastaaPoista
 2. Kerttu,
  kiitos :) kiva kuulla, että innostusta riittää lukemiseen, toivottavasti myös inspiroitumiseen ja tekemiseen, vaikkei nyt näiden takia tarvitse puhkoa korviinsa reikiä ;)

  VastaaPoista
 3. Oi oispa korvisreiät niin vois tehä tollasii ihania korviksia.Itelläni oli myös tollanen violetti pompula mut tein siitä kaulakorun.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  no mutta onneksi kaulakorutkin ovat oikein mainio vaihtoehto ;) Ja jos oikein tekee mieli korviksia niin eihän niiden reikien puhkominen ole kovin iso homma :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.