sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Ei värillä väliä, kunhan se on punaista.

Punainen kietaisumallinen trikoomekko kirpparilta. Liian pitkä, liian "raskas", liian tunkkainen tuollaisenaan. Kauhea lantiovyö. Mikä siis ratkaisuksi? Se klassisin ja helpoin tapa tehdä tyhmästä mekosta kaksi kivaa juttua: eikun helmaosa hameeksi ja yläosa boleroksi.
Hameeseen käännetty vyötärönauharypytys ja bolero leikattu auki reunoistaan (kietaisusivut sivusaumoissa). En huolitellut reunoja, koska sellaisenaan sivut laskeutuvat kivan aaltomaisesti.
Ihana lopputulos, enpä kirpparilla olisi vielä osannut ajatella, että pelkällä leikkaamisella mekon yläosasta saa jotain näin kivan yksinkertaista.
Suoraan sanoen rakastan boleron takaa löytyvää pitsiosuutta ja rypytystä. Se on niin kaunis!
Bolero menee pieneen tilaan ja sitä voi kuljettaa mukana varuilta pienemmässäkin laukussa niin sen voi vetää päälle vaikka lennosta. Se on siis helposti vetoa karsastavan pelastus monessa tilanteessa!
Vaalea hörselöhame myöskin kirpputorilta, uusimpia löytöjäni.
Bolero ja edellispostauksen pitsihame.
Oli pakko vähän pyörähtää, wiihii! Iloista sunnuntaita!
post signature

4 kommenttia:

 1. Toi bolero kyllä on nätti!

  VastaaPoista
 2. Kivoja, yksinkertaisia muokkauksia! Sullahan alkaa kohta olla ihan älytön määrä vaatteita, kun koko ajan muokkaat kirppisvaatteista mieluisia!? ihan huippua! Täytyy itsekin alkaa kirppishaiksi, sais tuo tyhjillään ammottava vaatekaappi vähän täytettä. :)

  Tee joskus kollaasi kaikista sun tähän menessä muokkaamistas kirppisvaatteista! Tai no jos ei kaikista jaksa, niin ainaki niistä lemppareista! :)

  -Lilli

  VastaaPoista
 3. Tuo boleron pitsi on kyllä ihana! Hienoa työtä. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  kiitos :)

  Anonyymi/Lilli,
  Kiitos :) tiedä sitten mikä on "älytön määrä vaatteita"? :D Muokkaan ja myös hylkään entisiä vaatteita, joista en yhtälailla raportoi, joten takana piilee vaatteiden kiertokulku, ei jatkuva hamstraaminen ;)
  Kollaasi-idis oli kiva ajatus, pitää joskus muistaa tehdä :)

  Varpunen,
  kiitos, niin minustakin :))

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.