maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kesäkuun Mardi Gras.

Terveiset mökiltä! Juhannuksenvietosta palattu ja nyt on rentouduttu niin hyvin, että arkeen palautuminen tuntuu jopa vähän vastenmieliseltä. Eikö voisi olla aina vain juhannus?
Oli meillä niin mukavaa! Cora nautti joka hetkestä, se samoili luonnossa kuin eräkoira konsanaan.
Juhannusaattona ei sää suosinut, mutta se ei haitannut. Kaatosaateella oli ihan kiva vetäytyä sisätiloihin. Välillä jouduttiin jopa pienoiseen myrkynsilmään, pelättiin puidenkin kaatuvan päällemme.
Kontrastina juhannuspäivä oli sitten melkoinen unelma suvisää. Järvi kimmelsi, tuuli vähän henkäisi, laineet liplatti, itikat kävi iholle, koirat rähisi jaloissa..mikä sen mukavampaa?
Mutta lätinät sikseen, katsotaan mitä uutta makuuhuoneeseen on tupsahtanut ennen lomalle lähtöä:
Muistatte varmaan tämän tekstin, jonka tein koristamaan verhopalkkia. Kyllästyin tuijottamaan sitä ja päätin, että on aika vetää kirjaimet alas ja sanoa idealle heippahyvästit.
Tilalle tein jonkinmoisen garland-verhon, joihin olen ihastunut. Esimerkiksi tämä on ihana!
Tein omani trikoosta. Valitsin vaaleaa minttua, valkoista ja pinkkiä trikoojämiä, jotka suikaloin ja solmin vahvaan puuvillalankaan. Minisisustusverho on vielä siitä hyvä, että se häivyttää taakse jäävän ilmastointipömpelin (ks. kuva ennen verhoa), joka on suunnattomasti ärsyttänyt silmääni.
Vähän naurattaa avomiehen tuumaus luomukseeni
"Ai, täällä on nyt tämmöistä mardigras-karnevaalimeininkiä?" 
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.