Tilaa kustomoidut kengät

Teen kustomoituja kenkiä myös tilauksesta. Jos olet kiinnostunut uniikeista kengistä joko itselle tai lahjaksi), otathan yhteyttä sähköpostitse: madambcblog(at)gmail.com.

Miten tilaus toimii? Ota yhteyttä ja kerro minkälaisista kengistä olet kiinnostunut. Voit kertoa toiveista tarkasti tai antaa vapaat kädet. Arvioin tilauksen sisällön mukaan (millaiset kengät, kuinka iso työ, kuinka laajasti maalataan, paljonko on yksityiskohtia, käytetäänkö erikoisvärejä) tilauksen työtunnit ja teen tarjouksen mahdollisine vaihtoehtoineen kenkien kustannuksista. Kustannukset ovat aina neuvoteltavissa ja räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaan. Kun sisältö on sovittu ja tarjous on hyväksytty, tilauksesta tulee sitova. 

Mistä kengät tulevat? Tilaaja voi joko postittaa kenkäparin minulle tai toimittaa nettikaupan kautta. 

Minkälainen on hyvä pohjakenkä? Mallilla ei juurikaan ole väliä, kunhan kenkä on käyttämätön/ puhdas. Tennareista canvakset ovat parhaita, korkokenkistä taas nahka- tai tekstiilipintaiset ovat pinnoiltaan varmimpia. Värillä ei ole väliä. Mitä pelkistetympi kenkä on, sitä parempi.

Kuinka kauan tilauksessa kestää? Yleisimmin kenkien toimituksesta toteuttamiseen kestää yhdestä kahteen viikkoa. Kun tilaus on viimeistelyvaiheessa, tilaaja saa sähköpostitse kengistä kuvat hyväksyttäväksi. Kun työn palkkio (työ plus postituskulut) on maksettu, laitan kengät tilaajalle postiin.

Kestääkö maalit? Kyllä kestävät, akryylimaali ei lähde vaatteista pesukoneessakaan. Silti kyseessä ei kuitenkaan ole sadesään kengät, koska kosteuden mukana tuleva lika on se, joka maalaukset sotkee ja tuhoaa. Tilaaja saa ohjeita siihen kuinka pitää kengät hyvänä mahdollisimman pitkään.

HUOM! En toteuta tilauksia, jotka sisällöllään rikkovat tekijänoikeuksia. En tahdo enää valmistaa teemoja, jotka pohjautuvat toisten luomiin kuviin (esim. piirroshahmot kuten Muumit). 

Ethän lataa tai kopioi tilauksista ottamiani kuvia ellet ole kyseisen tilausparin tilaaja/omistaja.