Tilaa kustomoidut kengät

Teen kustomoituja kenkiä myös tilauksesta. Jos olet kiinnostunut uniikeista kengistä (joko itselle tai lahjaksi), otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse: madambcblog(at)gmail.com.
Yleisimpiin kysymyksiin vastauksia:

Miten tilaus toimii? Ota yhteyttä ja kerro minkälaisista kengistä olet kiinnostunut. Voit kertoa toiveista tarkasti tai antaa vapaat kädet. Arvioin tilauksen sisällön mukaan (millaiset kengät, kuinka iso työ, kuinka laajasti maalataan, paljonko on yksityiskohtia, käytetäänkö erikoisvärejä) työhön uppoavat työtunnit ja teen tarjouksen mahdollisine vaihtoehtoineen kenkien kustannuksista. Kun sisältö on sovittu ja tarjous on hyväksytty, tilauksesta tulee sitova. 

Mitä kustomointi maksaa? Hinta määräytyy täysin tilauksen laajuudesta (ks. yllä). Uniikki kenkä, uniikki hinta. Kustannukset ovat aina neuvoteltavissa ja räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaan. 

Mistä kengät tulevat? Tilaaja voi joko postittaa kenkäparin minulle tai toimittaa nettikaupan kautta. "Varastostani" löytyviä canvastennareita voi myös tiedustella.

Minkälainen on hyvä pohjakenkä? Mallilla ei juurikaan ole väliä, kunhan kenkä on käyttämätön/ puhdas. Tennareista canvakset ovat parhaita, korkokenkistä taas nahka- tai tekstiilipintaiset ovat pinnoiltaan varmimpia. Värillä ei ole väliä. Mitä pelkistetympi kenkä on, sitä parempi.

Kuinka kauan tilauksessa kestää? Yleisimmin kenkien toimituksesta toteuttamiseen kestää yhdestä kahteen viikkoa. Kun tilaus on viimeistelyvaiheessa, tilaaja saa sähköpostitse kengistä kuvat hyväksyttäväksi. Kun työn palkkio (työ plus postituskulut) on maksettu, laitan kengät tilaajalle postiin.

Kestääkö maalit? Kyllä kestävät, akryylimaali ei lähde vaatteista pesukoneessakaan. Silti kyseessä ei kuitenkaan ole sadesään kengät, koska kosteuden mukana tuleva lika on se, joka maalaukset sotkee ja tuhoaa. Tilaaja saa ohjeita siihen kuinka pitää kengät hyvänä mahdollisimman pitkään.

HUOM! En toteuta tilauksia, jotka sisällöllään voisivat rikkoa tekijänoikeuksia. En tahdo enää valmistaa teemoja, jotka pohjautuvat toisten luomiin kuviin (esim. piirroshahmot kuten Muumit). Kieltäydyn myös kaikista mahdollisista tilauspyynnöistä, jos ne ovat hyvän maun vastaisia.

Ethän lataa tai kopioi tilauksista ottamiani kuvia MIHINKÄÄN ellet ole kyseisen tilausparin tilaaja/omistaja.

Mikäli julkaiset omia kuvia kustomoiduista kengistäsi, mainitsethan niiden yhteydessä taiteilijanimeni ja liitäthän tilanteesta riippuen kuvan yhteyteen myös blogin osoitteen. Kuvia kengistä käytössä näen myös itse mielelläni, joten niitä voi linkittää/lähettää sähköpostiini madambcblog(at)gmail.com.