sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kuusi vuotta.

Tänään ollaan "juhlittu" synttäreitä. Coralla tuli kuusi vuotta plakkariin. Iso tyttö! Sen kunniaksi runsaasti hellimistä, löllimistä, lellimistä. Rapsutuksia, leikkejä, herkkuja. Paljon huomiota ja yhdessäoloa.
Tein jopa "synttärikakun", eikö näytä herkulliselta? Jauhelihaa, juustoa ja herkkusuikalepaloja, "yam"!
Sinne se hotkasi sen, ei siinä kuvaamaan kovemmin ehtinyt. Pieni oli kakku, mutta niin on pieni koirakin!
Lahjaksi Cora sai uuden lelun, Angry Birds-maskotin. Mukavan kokoisia ja hauskoja leluja. Tämä on nyt kolmas lintu, ensimmäinen saatiin lahjaksi viime vuoden joulukuussa, joten ovat tosi kestäviäkin!

Ymmärrän, että kaikki eivät "juhli" koiriensa synttäreitä. Ymmärrän, että "kakun" tekeminen ja uuden lelun ostaminen voi olla pöhköä, mutta minulle ei, jos siitä ei tee mitään "showta". Eihän siitä haittakaan ole, jos edes kerran vuodessa lemmikki saa arkea enemmän huomiota, siitä on iloa kummallekin. "Your dog might be only part of your life, but for her you are her everything, the only person in her whole life."
En voinut olla katsomatta Coran pentukuvia..missä vaiheessa se ehti jo kasvaa niin isoksi? Missä on se marsun kokoinen lurppakorva? Ei tarttis kulua nämä meidän vuodet niin nopeasti! 
(EDIT// Voi kamala, miksi mun käsi näyttää siltä, kuin sormet olisi amputoitu? Haha! No ei ne ole. Onneksi. Huh.)
Ei ole Cora enää tuommoinen piskuinen rimpula..ja sen kunniaksi tiedättekös mitä? Siksi toiveisiinne on vastattu, ensi viikolla luvassa useasti pyydettyjä koira-aiheisia tee-se-itse-postauksia! 

8 kommenttia:

 1. voi eeeeeeeeettäääää !!!! :3 miten suloista! Itse en ole vielä tehnyt synttärikakkua koiralleni, mutta ens synttärinä vois sit tehä tollasen! Ja tottakai pitää lellii ihanaa koiraansa sen syntymäpäivänä :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea 6-vuotiaalle :) Kyllä meilläkin juhlitaan kolmen koiran synttärit, on kakkua ja paketin avaamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cora kiittää (ja pohtii miksei hän saanut uutta lelua pakettissa;D)

   Poista
 3. Onnittelut synttärisankarille :)
  Kakku näyttää varsin herkulliselle, täällä se hotkaistaisiin alle sekunnissa sillä liha ja juusto ovat meidän karvapallon lempiherkkuja :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.