perjantai 30. elokuuta 2013

Satumaiset.

Vielä tälle kuulle ehti valmistua yhdet tilauskengät. Siellä pilkistää linna, prinsessa, keiju, vihreä laakso..
..eli mikäs muukaan kuin satu-aiheinen tilaus! Hylkäsin heti alkuun kaikki perinteiset, tunnistettavat sadut. Kaikki Disney-elementit, kaikki mikä on tuttua ja turvallista. Lähdin uudelle maalle kehittämään uutta tarinaa. Se on satu, jossa prinssi valkoisella ratsullaan on matkalla pelastamaan prinsessaa. Eikun miekka ylös ja ruusupuskaa päin! Mutta prinsessa onkin jo päässyt jättiläishirviöliskolta karkuun ja se sipsuttaa rohkeasti prinssiä vastaan, kun valloitettu linna jää horisonttiin. Ja koska tytötkin tarvitsevat joskus sidekick-apurin kaverikseen, myös prinsessalla on keiju, joka valaisee tietä hirviön luota pois.
Tämä oli hauska ja erittäin haastava tilaus. Ja arvaatteko mitä? Kengät ovat tilattu työkengiksi opettajalle! Miettikää, mikä ope! Olispa minunkin opella olisi ollut prinssi ja prinsessa-kengät! Siinä ois kyllä ehkä jäänyt meikälaisen eka-tokaluokan opit kuuntelematta, kun huomio ois ollu open tossuissa..

6 kommenttia:

 1. Ei voi kyllä muuta sanoa kun WOW! Upeat!

  VastaaPoista
 2. Minun <3 Kävin juuri hakemassa postista, todella taitavaa jälkeä. Olen todella tyytyväinen! Saa nähdä maanantaina kuinka kauan kestää ennen kuin joku huomaa nämä ihan uudet ihanuudet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Toivottavasti ovat tänään aiheuttaneet monen kasvoille hymyn ja ihmettelyn riemun! :)

   Poista
 3. Ihanat <3 GirlPower-prinsessat on niitä kaikkein parhaita <3

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.