torstai 22. elokuuta 2013

Kakku ja kassi.

Ihan salakavalasti sitä alkuviikosta tuli taas yksi kynttilä lisää kakkuun. Päivä todella tuntui kesän viimeiseltä päivältä. Ja synttäriaamuna säikähdin täyttäväni vuoden enemmän mitä oikeasti täytinkään. Toisaalta..kuka niitä vuosia enää tarkalleen laskee, kun henkinen ikä on kuitenkin ylitetty jo ajat sitten?
Ei sen enempää omasta vanhenemisestani.. vaan siirrytään tähän pakettiin, joka ei ollut minulle, vaan minulta äidille. Meillä on sama syntymäpäivä ja yllätin hänet vähän aiemmin pinkeän pinkillä paketilla.
Paketin sisältä paljastui kassi. Punaista pellavaa ja syksynlehtiä sivutaskuna (hihnojen jakamana kolme lokeroa). Kassi on sisältä vuoritettu ja se on tuntuu tosi kestävältä. Lisäsin laukkuun myös nauhakujallisen pussukan. Siihen voi sujauttaa vaikka varalle kauppakassin. Käytin laukkuun tätä tutoriaalia: Poppyseed fabrics: Super easy tote bag. Tästä tuli tosi kiva, täytyy varmaan tehdä samankaltainen myös itselle. Tutoriaali oli yllättävän helppo ja se on helposti muunneltavissa moneen makuun, suosittelen!

6 kommenttia:

 1. Onpas ihanan pirteä kassi! Kassi onkin hyvä lahja, niille kun on aina käyttöä. Ja onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) aivan, kasseja ja laukkuja ei vain voi olla koskaan liikaa ;)

   Poista
 2. Näin tuon jo itselläni kelta-mustana. Kukahan jaksaisi vielä toteuttaa sen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kelta-musta olisikin tosi hieno! :) tehdään diili, meitsi voi toteuttaa ;D

   Poista
 3. Moi! Oon ihastunut sun blogiin täydellisesti, osaan jo melkein kaikki tekstit ulkoa :D! Aattelin kysyä, että mitä helppoa ja halpaa voisin 14vuotiaalle tytölle synttärilahjaksi? En ollut varma minne kysymyksen laitan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on kiva kuulla, että pidät blogistani! :) 14-vuotiaalle on vaikea heittää hatusta lahjaideaa. Sopiva riippuu täysin millainen persoona tyttö on, mistä hän tykkää, mitä hän harrastaa. Löytyisikö Lahjat-kategoriasta inspiraatiota?

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.