lauantai 3. huhtikuuta 2010

Pitsistä helmiin.

Ostin kirpulta 0,20 e hintaan mustan HM:n tpaidan. Siinä ei ollut kertakaikkisen mitään muuta vikaa kuin se, että se on niin saamarin lyhyt. Ostin sen silti. Mutta, koska ilmeisesti en voi pukea enää mitään päälleni, joka ei yllä yli takaliston, päätin tehdä tpaidan helmaan jatkoa. Otin alushameena olleen pitsipuuvillan ja ompelin siitä pituutta tpaidan helmaan. Kas näin. Ja tpaidasta tulikin mekko - ja peppukin pysyy piilossa!Kiva väriyhdistelmä, hyvä pituus ja kesäisen kevyt fiilis.Mustavalkoisen mekon kaveriksi sopii hyvin uusi helmikaulakoruni. Kestävään siimaan kokosin sarjatulessa kahdenkokosia muovihelmiä. Keskelle eteen liitin mustan cernit-massasta (glitter-versio) tehdyn ristin.

2 kommenttia:

  1. Hauska idea jatkaa paitaa pitsillä! Paidasta tuli kyllä sievä! :) Itsekin olen painiskellut liian lyhyiden paitojen ja rumahelmaisten mekkojen kanssa. En vaan koskaan onnistu löytämään kirppareilta sieviä alushameita. Äh.

    VastaaPoista
  2. anniina,
    kiitos, se oli hauska ja helppo idis :) Kirpuolla kannattee kurkkia myös rumien hameiden sisäpuolelle, voit löytää nättejä alushameita piilosta ;) Jos et löydä, niin ainahan on kangaskaupat varasuunnitelmana :)

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.