perjantai 30. huhtikuuta 2010

Klara vappen!

Kuva vapulta 2009 - Sateenkaaren väriset tekoripset!

Hyvää vapunaaton aamua! Illaksi kivaa, helppoa ja uutta päällepantavaa: tämä tuubitoppi!Tein sen tästä vanhasta kulahtaneesta paidasta. Toteutukseen ei kauaa nokka tuhissut - oikeesti.Pieni tee-se-itse-referaatti: vedä paita (jonka pääaukko on venepääntienen, niin suuri, että se riittää sellaisenaan vartalonympäri) nurinpäin, mutta jätä hihat sisäpuolelle. Ompele hihansuut umpeen, suorista sivusaumaa. Käännä paita oikeinpäin (ja nyt ne ihat tulevat etupuolelle ja malli on jo tuubimainen, koska hihareikiä ei enää ole), vedä hihat eteen ristiin ja sivuille. Ratko sivusaumoja auki hihanleveyden verran, vie hihanpäät saumoihin sisään ja sulje saumat.

Ihanan epäselvä selostus - en tiedä ymmärränkö sitä itsekään. Jatkokysymyksiä saa esittää ja jos oikein vaikeaa on niin kuvaohjettakin saa yrittää vaatia.
Lähikuva etumuksesta.

Vaatekriisi on silti illalla hyvinkin mahdollinen ja yksi mahdollinen plan B on tämä:Tein Chic Stealsin ohjeella tämän vihreän pikkujuhlahameen.

Chic Stealsin blogista löytyy myös DIY Burberry Top-postaus, jossa on tuubitoppini tyyliin rimmaava pitkähihainen paita. Chic Stealsin postauksessa on mukana myös Burberryn hame, joka on näkynyt niin tuhannessa erissä blogissa ja jopa Trendin Saksikädessä viime kuun numerossa. Milloinkas minä saan tehtyä omani?Edelliseen hameeseen vielä palatakseni: tykkään hirmuisesti hameen sivutaskuista.Tässä hame eräässä leffaillan asussa obi-vyöni kanssa. Sormus ja kaulakoru lähikuvassa täällä. Ja tässä vielä eri asussa obivyöni:Toisesta päästä kapeneva ja keskeltä maksimilevenevä vyö on tehty kaksinkertaisesta sisustuskankaasta. Vyö on jämäkkä, mutta hyvin taipuisa. Ja en voi olla rakastamatta tuota printtiä!Tuntuu, että voisin jaaritella loputtomiin (levotonta vappufiilistä pinnassa), mutta nyt on riennettävä. Adios, arrividenci ja tsau-salutit päälle.

Hyvää wappua kaikille, juhlikaa ja nauttikaa! Oli sää mikä tahansa, naurakaa hyvässä seurassa, halatkaa vappupalloa ja syökää makkaraa - siistä se kunnon vappu on tehty!

4 kommenttia:

 1. Huh, mitkä ripset! :) Blogistani löytyy sinulle jotain, käyppä kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 2. Anniina,
  ripset olivat kyllä todella jotain, varsinkin tuulessa! :D Oij, kiitos pitääpä heti kurkata!

  VastaaPoista
 3. ensinnäkin, makeat ripset! toiseksi, tykkään tuosta vihreästä hameesta! kolmanneksi, tuo vyö on uskomattoman hieno! :-)

  VastaaPoista
 4. linnea,
  ensinnäkin kiitos, toiseksi kiitos ja kolmanneksi kiitos! :) kommenttisi sai minut hymystä soikeeksi :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.