tiistai 19. kesäkuuta 2012

Minihajulaatikot.

Kuka muistaa etenkin 90-luvun erilaiset voidemaiset parfyymit - erityisesti näin pikkurasiaversioina Yves Rocherin tyyliin? Löysin jemmasta purkkihajuvoiteita, jotka ovat valehtelematta varmaan viisitoista vuotta vanhoja (yäk, todella ällöttävää ja noloa). En käsitä miten ne ovat selviytyneet kaiksita aikaisimmista siivouksista ja inventaarioista, kun eivät edes muuttojen yhteydessä ole roskiin menneet!
Minirasiat ovat aika söpöt, joten päätin pelastaa ne metallinkierrätykseltä. Puhdistin ja kaavin voiteet pois (tästä rasiasta se ei käynyt yhtä helposti mitä muista, joissa voide oli kuivunut yhdeksi klöntiksi).
Vähän on ruostepilkkaa, joten ihan lääkerasioina eivät ainakaan tule olemaan. Yhdessä rasiassa oli muovikuori sisällä, joten jos oikein hyvin desinfiois, siinähän voisi vaikka pitää käsirasvaa tm.
Kivat ovat nyt tyhjät rasiat, toivat kyllä lapsuuden nostalgiaa siitä, kun kävin äidin meikkilaatikolla aina tutkimassa ja ihastelemassa. Hajut ovat rasioissa edelleen tallella ja tuovat hymyn huulille.

2 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.