torstai 21. kesäkuuta 2012

Mökille mars!

On tullut taas se aika vuodesta, kun juhannus on lähempänä kuin uskoisikaan. On aika pakata ja siirtyä mökille luonnon siimekseen sääskien (täällä niitä ei sanota hyttysiksi!) syötäväksi.
Cora on jo lähtövalmis. Mökkikuume nousi samalla minuutilla, kun laukku otettiin esiin. En ota selvää onko tuo matkatavaroiden pakkaamisen laatuseurantaa, pakkaamisen terrorisointia vai varmistamista, että olennaisinta asiaa ei unohdeta kyydistä pois?
Mökkituliaiset eli monta pellillistä leivottuja kaurakeksejä. Tummaa suklaata ja hasselpähkinää, nam!
Ne, joilla ei vielä juhannukseksi, ennen juhannusta tai juhannuksen jälkeen ole tekemistä: tutustukaa ilmaiseen kuvankäsittelysivustoon nimeltä PicMonkey. Löysin sen joku aika sitten ja suosittelen sivustoa, se on aina mukana siellä missä vain netti toimii niin toimii kuvien ehostus reissussakin!
Perustoiminnot kuvan koon muuttamisesta värien korjaamiseen ovat vain parin klikkauksen takana.
PicMonkey lisäsi myös toiminnot, joilla luoda erilaisia kollaaseja! Nuolet osoittavat "tarrojen" lisäysmahiksia. Esillä olevassa minikuvakollaasissa näytillä kahdet korvikset, joista teinkin kaulakorut.
Vähän testailin..enkä malttanut lopettaa! Mutta nyt riittää mainospuheet, sillä juhannuksen vietto alkakoon! Tiedossa grillausta, oleilua, luontoa, saunomista, nauttimista.. Mukavaa juhannusta kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Kiitti tuosta linkistä, pitääpä käydä tutustumassa :).

  Mukavaa juhannusta, omani on ollut aika tylsä kun ollaan vaan kotona ja miehellä on päivystysvuoro. Joutuikin myös alkuyöstä töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, siihen on helppo tutustua! :) Noh, ei se aina voi juhannuskaan olla riemunkiljahduksia täynnä, joskus tylsemmin ja joskus toiste sitten vähän kivemmin! :)

   Poista
 2. Kiitos tosi paljon tuosta PicMonkey linkistä. Ihanaa kun on olemassa noinkin laadukkaita kuvankäsittelyohjelmia ilmaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) ja toistaiseksi sivusto näyttää pelittävän ja olevan luotettava käyttää :)

   Poista
 3. Vau, kiitos vinkistä! Tuo näyttää aika pätevältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, itse käytän tuota varmaan lähes viikottain :) on nopeaa, eikä ongelmia ole ollut :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.