maanantai 18. marraskuuta 2013

Jo seitsemän!

Tänään olisin kovin tehnyt käsitöitä, mutta eihän tässä ole ehtinyt, kun on vietetty laatuaikaa koiran kanssa. Uskomatonta, että meiän nappisilmä on jo seitsemän vuotta vanha! Sen kunniaksi ollaan tänään kovasti paijailtu, leikitty, pusuteltu, lenkkeilty, leikittyvähän lisää ja tehty yhdessä herkkujen ostoreissu lemmikkikauppaan.
Ylärivillä ikää yhdeksän viikkoa, alarivillä noin kolme-neljä kuukautta.
Joka vuosi tähän aikaan iskee sydämeen pieni hauvavauva-ikävä. Katselen pentukuvia ja huokailen - mihin ne vuodet on jo ehtinyt hurahtaa? Vastahan se oli tuommonen maitopurkkiakin kevyempi, kämmenellä kannettava pikkuipana!
Onneksi kuvakavalkaadiin tuli talletettua myös niitä pentuajan huonoja puolia, joita ei kyllä tosissaan ole ikävä. Sitä ei koskaan kotiin palatessa tiennyt millä pentu oli pitänyt yksin ollessaan hauskaa. (Ja hah, kattokaa nyt tuota pahvilaatikkohökötystä! Se oli Coran oma linna.)
Mutta nyt eletään tätä vuotta ja sitä on syytä juhlia! Maksaa, lammasta ja juustoraastetta, yum! Kakku hävisi ennen kuin ehdin synttärit sanoa. Nyt otetaan yhdessä ruokalepo niin jaksaa illalla ottaa neulepuikot esille.

4 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää Coralle! :) Oma perhoskoira-kääpiöpinseri poika on vasta 8kk joten nuo yksin olo kekkeröinnit on ihan normi hommia vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cora kiittää onnitteluista :) toivottavasti pian se sinunkin koiruli oppii olemaan yksin kunnolla kotona :)

   Poista
 2. Onnea Coralle<3 Pieni ja söpö hän on vieläkin. Vuodet menee kyllä hurjaa vauhtia, muistan itsekkin kun pikkuhauvani ekaa kertaa näin<3 Siitä tulee jouluna 4 vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) onhan toki pieni, sitä ei vain itse aina edes muista kuinka pienikokoinen kaveri sitä meillä onkaan :) etukäteisonnittelut sinne lähentyviin synttäreihin :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.