sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Puolet.

Ja taas on sunnuntai! Mihin se kaikki ihana, vapaa-aika ehti taas mennä? Pikkujouluihin, tunnelmointiin, kynttilöihin, glögiin, lähentyvän joulukuun odotukseen, joululahjasuunnitelmiin - siihenhän se viikonloppu taisi mennä.
Ja siihen, että tartuin saksiin ja leikkasin latvat pois. Se oli sellainen nyt-tai-ei-koskaan-hetki ja nyt olen yrittänyt totutella uudistuneeseen peilikuvaan. Tuli heti kevyempi olo. Ja sain taas uutta puhtia hiusten laittamiseen.
Pituutta lähti pois myös vaaterekistä. Kyllästyin siihen, että rekki omi niin paljon tilaa, joten myin sen pois ja ostin tilalle kapeamman vaaterekin. Se ei ole niin jykevä ja kestävä, mutta siinä on rullat alla ja sitä voi säätää korkeussuunnassa. Ja mitä parasta, kävin pientä vapauttavan tuskallista karsintaa vaatteille. Olen ylpeä, sillä sain pois ison kasan hengareita! Osa tosin siirtyi vaatekaappiin, loput myyntiin.
Loppuun voisi lisätä, että vuosia sitten dyykkaamani, ihana kori päätti myös uudistaa itsensä. Nostin koria ja sehän irtosi räsähtäen kahteen kappaleeseen. Whaaat?! No, meneehän se noin matalanakin korina sitten.
Nyt on kevyt olo. Uusi tukka, uusi vaaterekki ja "uusi" säilytyskori. Vielä, kun saisi puolitettua lankakokoelmat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.