maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäismunia.

Ostin pääsiäismunia. Olin pihi ja valitsin feikkikindermunia. Kaduin samantien: suklaa oli pahaa ja sisältökin oli melkosta shaissea. Lelujen "Kerää kaikki!" ei nyt ihan toimi, jos jokainen kerättävä yksilö on ihan samanlainen kuin muut. Mahtava huomata, kuinka halpistehdaslinjoilla leikataan samoista tusinavärimuoveista parin osan robotteja ja kummallisia kaloja - ja minä vielä menin ruokkimaan moista tuotantoa.

Ja siis hei mikä toi kala on! Kyllä veti hiljaseksi, kun sisäinen lapseni tahto rakentaa edes jotain ja sitten tuleekin tuollainen...en edes tiedä mitä sillä lapsen pitäisi tehdä. Kyllä oisin lapsena itkeny moiselle pääsiäismunan sisällölle. Ei ollu itku nytkään kaukana.
Kerta kiellon päälle ja kiikutin kassalle kiskurihintaisen triplapackin koiramunia. Nyt olin tyytyväinen: suklaa oli ihan jees ja munien sisältökin hymyilytti: kerrankin tiesi mitä saa.
Vihdoin päästiin asiaan: muovisia minileluja, joista voisi tehdä koruja!
Dalmatialainen pääsi kaulaketjun riipukseksi ja ruskeista tein korvakorut.
Koirakorvikset ovat juuri omiaan lietsomaan puskulla päälle tullutta kuumetta hauvavauvasta. Koirakuume iskee päälle joka kevät - en tiedä miksi, mutta aina se tulee ja aina se on yhtä piinaavaa.
Siihen asti, kunnes kuume toteutuu toiminnaksi ja siihen tulokseen, että Cora todella saisi leikkikaverin, tyydyn lässyttämään näille korvakoruille. Ainakaan näille ei tarvitse kouluttaa sisäsiisteyttä.
Loppuun voisi vielä todeta, että koirat ovat jakaneet hymyjä muidenkin huulille. Dalmatialainen sai aikaiseksi jopa iloisen pikku kiljahduksen söpöysasteen kunniaksi.

5 kommenttia:

 1. Minäkin ostin noita halpismunia 10kpl/3e. Ei tosiaan mitään laatua. Onneksi Hello Kitty munista saa aina kivan yllätyksen (sekä hyvää suklaata) ja sain jopa kaksi samanlaista joista oli tarkoitus korvikset tehdä, kunhan saan ostettua pienemmän poranterän.

  VastaaPoista
 2. Sama pulma oli meilläkin pääsiäsienä. Ihmeteltiin oikein porukalla kuinka "älykkäitä" leluja oli muniin tuupattu. Teinityttöni osti HelloKitty munia ja sai niistä figuurit jotka äiti tekee koruiksi. On noi kyllä tosi suloiset koirvikset!

  VastaaPoista
 3. Nafisan,
  kymmenen munaa! :D hah, onneksi minä ostin vain kaksi, kymmenestä ois tullu jo pettymyksestä itku. Hello Kitty-munia voiskin joskus kokeilla...:)Poranterää odotellessa kokeile polttaa paksu nuppineula tai ohut naula, jolla puhkaset leluun reiän. Ei toimi ehkä kaikkein kovimpiin muoveihin, mutta esim. legoihin toimii, joten kokeile! :)

  Anonyymi,
  Ei ole vissiin maailma enää entisensä munienkaan suhteen - ennen oli nekin parempia! :D Aikahyvä kauppa, jos äiti sai tyttönsä munista korvikset ;)

  VastaaPoista
 4. Täälläkin hymyilyttää ja tekisi mieli lässyttää noille kaveruksille :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.