perjantai 5. elokuuta 2011

Kauppakomppanian takki.

Törmäsin jälleen kirppis-ompelukasojen keskeltä tähän aikoja sitten ostettuun takkiin. Se on joku trenssin varhaismuoto, ilman vuorta. Väljä, 3/4-hihat, leveä kaulus. Sivulla avotaskut.
Tykkään takin vanhanaikaisesta fiiliksestä ja joskus yritin sitä sellaisenaankin vyön kanssa pitää, mutta ei se toimi tuollaisenaan. Pikkuralliruutu on ihana, napit ovat somat - siihen se sitten jääkin.
Sanokaahan mitä muutoksia takille voisi tehdä? Pistäisikö palasiksi ja tekisi siitä mekon tai hameen ja pikkujakun? Vai yrittäisi tehdä siihen sisävuoren? Heittäis menemään? Tarvitsen inspiraatiota!
post signature

8 kommenttia:

 1. No mulla tuli ekana mieleen jos siitä vois kokeilla tehdä vaikka liivin? :) En tiedä tykkäätkä niistä, mutta helppo olis ainakin tehdä :)
  Noita eri mallejahan on netti pullollaan, tässä muutama:
  http://s5.thisnext.com/media/largest_dimension/627AACDF.jpg

  http://www.gap.com/Asset_Archive/GPWeb/Assets/Product/498/498606/main/gp498606-00p01v01.jpg

  http://www.shoptheblend.com/images/P/Obey-Sweet-Assasin.jpg

  Ja tosiaan jos sulla on mustaa kangasta, vaikka jääny silkki vuorta takista, tai jos on muuten liukasta kangasta, niin sitähän voi hyödyntää ja tehdä sen selkä puolen siitä. :)

  Ja hame loppukankaasta. vekkihame. Niinku tällainen: http://cdn2.iofferphoto.com/img/item/548/547/91/37kEtOoSMCoe4BX.jpg

  Siinä oli minun ideat, toivottavasti auttaa johonkin suuntaan päätöksessä :)

  P.S. En muuten vieläkään tiedä mitä tekisin mokkavöistä, huoh...

  VastaaPoista
 2. Olen hameen kannalla. :D Pikkujakusta en osaa sanoa oikein...

  -Roosa

  VastaaPoista
 3. Älä ainakaan pois heitä menemään, tuossa takissa on jotain kovin ihastuttavaa! Kuvan perusteella malli vaikuttaa hieman hankalalta, itse varmaankin yrittäisin saada siitä hieman istuvamman ja lyhentäisinkin ehkä hieman. Tai sitten se sisävuori saattaisi auttaa, kyllähän se kovasti vaatteen olemukseen vaikuttaa.

  Odotan innolla nähdä mitä tälle käy. Sun blogi ja tuotokset ovat kovin ihania ja inspiroivia:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  liivikin voisi olla hyvä mahdollisuus, tosin mieleen tuli ehkä vähän pidempimallinen liivi..:) kiitos kuvalinkeistä!

  Roosa,
  hame se onkin aina hyvä vaihtoehto ;)

  annael,
  kuvat todella kertovat totuuden, takki on haastava! Laatikkomallin suorat leikkaukset..Täytyy varmaan konsultoida äitiä sisävuoren suhteen, tuo uudelleen takin kaavoitus kun ei ole vielä ihan ominaista itselleni. Kiitos, toivottavasti takki nähdään vielä paremmassa uskossa :)

  VastaaPoista
 5. Tosta vois kans (ehkä) tehä sellasen edestä solmittavan paidan? lyhennät helmaa rutkasti ja leikkaat hihat lyhyiksi? :D

  VastaaPoista
 6. Hanna,
  edestä solmittava paita..? Hmm, ei paha ajatus ollenkaan! :) Nyt lähti luovuusratas liikkelle..entäs jos...hmmmmmm! :D

  VastaaPoista
 7. Mä näkisin tuosta tulevan sellaisen mekon. Kuten näiden nukkejen esiliinat: http://www.thebdoll.com/gallery/albums/userpics/10241/normal_Barbie-Q_Outfit_1_1166.JPG
  Mutta helma olisi ihan kokonainen hame.

  VastaaPoista
 8. M,
  taidamme olla aikalailla samoilla aaltopituuksilla, sillä juurikin tuonmallinen uudistus on käynyt tässä mietiessä kerran jos toisenkin mielessä! :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.