maanantai 22. elokuuta 2011

Herkkupaloja.

On tylsää palata arkeen syntymäpäivien jälkeen. Juhlinut en päällekkäin menneen reissun takia (jossa minut yllätettiin mud cake-kahvituksella ja söpöllä Muurlan Pikku Myy-mukilla!), mutta vietin lyhkäsen illan parhaimmassa seurassa kotona herkutellen ja katsoen kullan kainalossa leffaa.
Kultainen avomies olikin odotellut minua jo kotiin ja tekemisen puutteessa askarrellut ihan omin kätösin mulle onnittelukortin! Olin liikuttunut harvinaisesta teosta, tämä vähäliimainen yritys on niin sata kertaa parempi kuin persoonaton markettien ostokortti!
Lahjaksi sain mielettömän yllärin: Sharpies-tusseja! Sharpiessit ovat maailman parhaita tusseja, joiden mahtavuutta ei voi tietää, jos ei näitä tusseja ole päässyt käyttämään.
Jenkeissä Sharpiessit ovat jokakodin kauraa ja löytyvät kaikista tavaratalojen hyllyiltä, mutta Suomesta tusseja ei pahemmin saa edes postimyynnistä ilman yritystiliä (jos joku tietää mistä tusseja voi ostaa, hän sen nyt kertokoon). Avomies oli tilannut tussisetit Briteistä kolmin kipalein, koska hän taitaa tuntea minut liian hyvin: jos tusseja olisi ollut vain yhdet värit, en raaskisi käyttää niitä koskaan.
Tussien kaverina oli myös toinen lahja: snacks-kulho, jota vasta hypistelin Stockmannilla. On ihanaa huomata, että toinen todella muistaa ohikiitäneen ihastelun hetken.
Snacks-kulho saikin käyttöä heti samana iltana leffaherkkujen kulhona.
Kulhon pohjalla oli muuten vielä kolmaskin lahja: HM:n kaulakoru. Se on ihana. Joku aika sitten olin ostaa sen itse, mutten jaksanut jonottaa tiskille ja huikkasin avomiehelleni korun lahjatoiveeksi. Mies vähän nauraa hörähti, että en ainakaan kovin vaatelias ole, kun koru maksoi alle vitosen. Mitäs sitä suotta timanteilla koristautumaan, jos vähempikin voi näyttää tosi kivalta.
Lahjaksi itselleni ojensin vielä nuorekkaan Herbinan silmänympärysvoiteen. Tuumasin, että mikäs sen parempi lahja, kuin oman ihon hoitaminen tulevaisuuden varalle. Ei se iho tästä enää nuorene.
Onneksi tulevista naururypyistä ja vanhenemista ei tarvitse huolehtia - ei varsinkaan jos kätösissä on lohduttavaa orgaanista tummaa suklaata sekä mintunmakuista raakasuklaata.

Ja entä mitä Madam B.C:ssä on tulossa? ENSI VIIKOLLA UUSI TEEMAVIIKKO. Jippii! Mikähän teema on kyseessä? Sitä en paljasta, mutta voin kertoa, että sitä ei olla kovin paljoa nähty täällä.
post signature

3 kommenttia:

 1. :) Heh, hienon kortin osasi tehdä. Pisti hymyn huulille.
  Teemaviikko, kivaaa! Odotan innolla mitä se tuo tullessaan...

  -Roosa

  VastaaPoista
 2. Ihania lahjoja, kivasti on lahjan saajaa ajateltu ja mietitty mikä olisi mieleistä :)

  teemaviikkoa odotellessa :)

  VastaaPoista
 3. Roosa ja Jenni,
  kiitos, kyllä se avomies osaa :) itseasiassa minäkin odottelen teemaviikkoa jo innolla, on aina kiva suunnitella ja nähdä sitten lopputulos :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.