tiistai 16. elokuuta 2011

Kikkakolmonen.

Nyt tulee niin pirkkaniksivinkki: sukkahousujen kierrätys. Ilmeisesti tämä niksi ei olekaan yleisesti tiedossa niin suosittelen nyt sitten seuraavaa kaikille: leikatkaa rikki menneet sukkahousut pieniksi paloiksi ja käyttäkää ne kynsilakan poistamiseen. Oikeasti.
Siitä lähtien, kun kokeilin sukkahousulla kynsilakan poistoa, en ole pumpuleihin ja vanulappuihin palannut. Sukkis ei ime poistoainetta itseensä, joten ainetta kuluu vähemmän. Ja mitä parasta: sukkiksesta ei jää vanutöhröjä kynsien pieliin, vaan lakka poistuu nätisti ja hallitusti!
Kokeilkaa vinkkiä ja yrittäkää keksiä edes yksi toimiva vastaväite miksi tämä pirkkaniksi ei muka toimisi. Ei-jaksa-leikata-sukkiksia-paloiksi-syy ei kelpaa - varsinkaan, kun jo yksistä sukkiksista saa melkosen kasan paloja ja ne voi sulloa johonkin nättiin purkkiin tai rasiaan käyttöä odottamaan.
post signature

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä niin hassulta ja oudolta, että tätä on pakko kokeilla, varsinkin kun inhoan niitä pumpulipaloja, joita aina irtoaa! :D

  VastaaPoista
 2. Hmmm tää vaikutti näppärälle. Mut jos ne ei ime sitä ainetta ni holahtaako se aine käsille kun sitä kaataa? Nimim, en nyt jaksa lakata kynsiä ja leikellä sukkahousuja kokeillakseni heti :D

  VastaaPoista
 3. Jenni,
  pirkkiniksien parhuus onkin aina siinä, et ne on tosi hassuja ja outoja :)

  Laura,
  ole vain hyvä. Ja eikun kokeilemaan!

  Kerttu,
  no ei sitä poistoainetta niin paljoa laiteta et käsille valuu :D Kyllä sukkis tarpeeksi sitä imee, mutta pointti on siinä, että sukkis on niin ohutta, että se kastuu läpi "eikä vain ime" sitä itseensä. Sukkiksessa ei tarvi lisätä kokoajan niinkuin vanussa. Kokeile niin näet :)

  VastaaPoista
 4. Tämä kikka on pakko kokeilla. :D

  VastaaPoista
 5. M,
  kokeiltavaksi se on tänne tyrkylle laitettukin, että eikun kynsilakanpoistoon! :)

  VastaaPoista
 6. Lähdin surffailemaan kiertoidean blogilistaa läpi ja ihastuin blogiisi kertarysäyksellä. Äitin synttärilahjat olivat jo upeat ja mitä ihanimmin paketoidut, mutta tämä niksi räjäytti potin. Siis wau! Kiitos.

  VastaaPoista
 7. unisukka,
  kiitos! :) Ihanaa, että eksyit joukkoon, kiertoidealle kiitos siitä. Toivottavasti viihdyt mukana myös jatkossa, tervetuloa mukaan! :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.