maanantai 17. syyskuuta 2012

Huivista liivi.

Tämä on helppo: alle viiden minuutin liivi. Tee huivista liivi ompelemalla käsin (tai laiskempi surrauttaa ompelukoneella) huivin päistä toiset kulmat huivin keskelle. Idea on sama kuin täällä: Brit+co.: 10 Ways to Turn a Scarf into a Vest (nro 1: Belted Jersey Knit, ks. myös muut huiviliivi-vaihtoehdot!), mutta ilman vyötä. Saman liivin voisi valmistaa myös kangaskaistaleesta, eihän sen huivi tarvitse olla.
Huiviliivi vaikuttaisi olevan kivan monikäyttöinen, menee napakasti vyön kanssa ja myös rennommin ilman.
Kun liivistä kääntää laidat selkäpuolelle, se menee pochomaisesta liivistä. Näyttää muuten kivemmalta ilman hapsuja. Taidan kokeilla liiviä pari kertaa in action ennen kuin alan parturoimaan hapsuja pois.
Ja mitä mahtavinta, liivi menee vielä silti normihuivista. Eikun "hiha-aukot" kaulaan ja päädyt solmulle.

6 kommenttia:

 1. Aika monta eri tyyliä olet yhdestä huivista saanut kuviin sommiteltua, näppärää niin ei tarvitse sitten lukemattomia eri vaatteita jos osaa hyvin jo olemassa olevia muunnella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos vielä muistaisi kaikki niinä kiireisinä hetkinä, kun pitäisi jotain päälleen pukea..:)

   Poista
 2. Todella hyvä idea! Eipä olisi itselle tullut mielenkään tehdä huivista muunlaista vaatetta kuin hametta.. Eikä enää tarvitse murehtia mitä käyttämättömiksi jääneille huiveille tekisi, tässä ratkaisu. :) Ja linkistä löytyi vielä valtavasti lisää ideoita, mahtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, että inspiroiduit :) Linkin takaa todella löytyy monen monta ideaa lisää, vaihtoehdot eivät lopu kesken! :)

   Poista
 3. nää monitoimivaatteet on niin loistavia!! pitäs joskus jaksaa toteuttaa C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tää on niin nopea ja helppo, että sen jaksamiseen ei ihan hirveästi tarvitse ;) Eikun lankaa ja neula esille!

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.