maanantai 10. syyskuuta 2012

Post-it.

Sain hannelelta Kûnsii-blogista tunnustuksen, kiitos! Huonon tapani mukaan post-it-lappu ei lähde minulta ohjeiden mukaan viidelle blogille..sen sijaan näytän parit kynsilakkailut do-it-yourself-tekniikoilla.
Olen vasta hiljattain innostunut kokeilemaan jotain muutakin kuin vain normaalia lakkausta. Kokeilin penssilillä maalausta. Yritin tehdä kynnenpäistä kurkkaavar kissat, mutta jotkin batman-örkit niistä tuli.
Sitten kokeilin hammastikulla pisteiden tekemistä. Nämä oli jo ihan mieleiset, vaikka kynsistä tuleekin vähän hinduhenkiset fiilikset. Seuraavaksi pitää kokeilla värillistä polkadots-meininkiä!

4 kommenttia:

 1. Kyllä nuo ihan kissoiksi tunnistaa :) Totoromaisiksi sellaisiksi.Saitko pensselin hyvin puhtaaksi lakasta?Omille pensseleille on käynyt aika köpelösti aina niillä ja lakalla kikkaillessa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsilakanpuhdistusaineella sain :) oletko käyttänyt millaisia pensseleitä? Sain vinkin, että lasten muoviset vesiväripensselit ovat kokeilemisen arvoisia! :)

   Poista
 2. Hmm taisivat olla aito karvaisia..Menivät kynsilakan poistoaineesta jotenkin takkuun :/ täytyypä kokeilla niitä muovisia myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti eivät menneet ihan käyttökelvottomiksi. Kokeille ensi kerralla muovisia, niiden nyt ei ainakaan periaatteessa pitäisi poistoaineesta mennä miksikään :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.