tiistai 26. helmikuuta 2013

Uutta seinille.

Kun viettää normaalia enemmän aikaa neljän seinän sisällä, sitä rupeaa tuijottelemaan seiniä. Huomasin kyllästyneeni moneen tauluun, joten päätin ryhtyä muutamiin muutoksia tuoviin vaihtokauppoihin.
Vaihtokauppa 1: kehysvaihto. Vihreät kehykset lähes satutti silmään, joten valkaisin ne. Maalia pintaan ja taustapaperin vaihto (ihania pöllöjä!). Kehyksessä lempikuvat äidistäni. Harmi, että toinen on revennyt.
Vaihtokauppa 2: vähennysprojekti. Tauluista aikojen eniten puhutellut pelikortti-kollaasini sai osakseen leikkauksia. Kun kokonainen korttiperhe tippui taustapahvistaan yksi kerrallaan alas, vaihdoin ne pois kaverilta saatuun puolittaiseen korttipakkaan. Uusi kollaasi on ihanasti vanhempaa tuotantoa, ne ovat ajalta jolloin pelikin kulki nimellä Musta Pekka. Sittemmin nimestä pudotettiin "musta" pois ja sen jälkeen itse Pekkakin vedettiin ulos pakasta. Jäljelle jäi peli nimeltä Hullunkuriset perheet. Onpas kovin tylsää.
Vaihtokauppa 3: vanha pois, uusi tilalle. Epäonnistunut akvarellityö ja vähälle käytölle jäänyt "viikko-taulu" (to do, plans, blog ideas, goals) vaihtuivat kahteen uuteen mustavalkoiseen tussityöhön.
Vaihtokauppa 4: uutta vanhan kaveriksi. Printtasin tietokoneella pyörineen koiran kirppiskehysten väliin. En enää muista mistä kuvan "lainasin", joten en voi antaa kuvan luojalle mitään credittejä (surunaama). Mutta itse koira kyllä piristää makuuhuonetta, mikäs sen parempaa kuin koira silinterihattu päässä?
Vaihtokauppa 5: tuo vanha takaisin. Vanha kunnon Marilyn tuli varastosta takaisin monen vuoden tauon jälkeen. Tämä on varmasti yksi suosikkimaalauksistani. Epämääräinen suttu alakulmassa on peitetty signeeraukseni.

Kyllä nyt jo pienten ja nopeiden muutosten jälkeen jaksaa taas katsella seinille!

8 kommenttia:

 1. Upeita ovat! :) Minullakin on nuo samat Musta Pekka-pelikortit, pisti heti silmään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Löytyykö sulta se itse mustapekka-kortti pakasta? :) Jos löytyy, olen kade! Olin niin pettynyt, kun omaan puolittaiseen pinkkaan se ei kuulunut..

   Poista
 2. Mistä saa tuollaista ihanaa pöllöpaperia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillisesti pöllöpaperi ei ole sellaisena mistään ostettu, vaan se on yksittäinen talteen otettu arkki vaateketjun mainoslehtisestä. Luullakseni kyseessä oli Monkin vanha kuvasto, jos en väärin muista :)

   Poista
 3. Koirakuva ja Marilyn-taulu aivan mahtavia!

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.