lauantai 2. helmikuuta 2013

Sydänystävyys.

Helmikuu se tulla pyrähti jo. Ja kuun vaihdoksen mukana minuun iski lähenevän ystävyyspäivän villitys. Mieli täyttyi sydämistä ja ihanista ajatuksista. Ystävistä ja rakkaudesta. Kivoista lukijoista.
Ja ajatuksista poiki sydänkuvioinen ystävyysranneke. Kokeilin ensimmäistä kertaa punoa raitojen sijaan kuviollista jälkeä. Inspiraatioa ja tutoriaali löytyi täältä: Honestly WTF: Heart Friendship Bracelet.
Tein myös sormusversion yhdellä syrämmellä. Tein myös lähes vuosi sitten rannekkeen pätkästä sormuksen ja se on ollut vuoden sisään paljon käytössä. Myös tämä tulee varmasti runsaaseen käyttöön.
Näillä pujotteluilla sitä lähestytään päivää, jolloin saa luvan kanssa olla vähän sekaisin söpöstelystä ja hempeilystä. Luulen, että minun on hillittävä itseäni etten hurahda sydäntulvaan jo vähän aikaisemmin.
Madam B.C kiittää, joukkoon on tullut monen monta uutta lukijaa. Tervetuloa mukaan uudet ystävät hyvät!

6 kommenttia:

 1. Ihanat! <3 Mulla on kans alkanu tää sydänvillitys, hirvee pakkomielle ois miettii jo esim. ystävänpäivän kynsiä ja muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia :) Kiva etten ole ainut, joka pohtii ystävänpäivän hömpötyksiä kuten juurikin kynsiä..:D Syytän amerikkalaista blogimaailmaa, joka ujuttaa näitä ajatuksia päähäni vuosi vuodelta enemmän! ;)

   Poista
 2. Joskus tehtiin tollaisia...en vaan muista yhtään miten, ensi ajatus oli että kääk miten pientä hommaa. Kivalta se näyttää, taitaa multa jäädä ainakin tänä vuonna tekemättä :) Täytyy vilkaista toi ohje, jos vaikka muistot kirkastuivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota paksua puuvillalangaa niin voi harjoitella ja muistella - paksulla langalla tulee myös nopeampaa tuloksia aikaan! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.