perjantai 3. toukokuuta 2013

Kotelo ja mekko.

Vappu meni, huhtikuu meni, koko viikko meinasi ihan hurahtaa ohi. Mennä viipotti myös noin viikko sitten smart casual-juhlat, joihin tein uutta juhlataminetta. Voitte arvata, että kyseessä ei ole kuvan sarkastisen kaunis laastari, vaan punaisen läiskyvä mekko sekä musta kotelomainen pikkulaukku.
Mutta tuskin arvaatte sitä mistä clutchin tein! Mies osti uuden työkalun ja minä sain kotelosta laukun!
Pintaa pois ja uutta tilalle kalinan ja kolinan estoksi. Merkin peitin nahkataskulla. En siihen hätään keksinyt mitään koristeluakaan. Ei sillä, ei se koristeita tarvitsekaan. Ihanan pelkistetty ja juuri oikean kokoinen. Pienellä palapelillä sain mahtumaan kaiken tarvittavan kännykästä pokkariin ja huulipunaan.
Ja entä mekko? Se on ylisuuri alelöytö Seppälästä. Muutaman euron ja monta pienennysoperaatiota se vaati, mutta kiva juhlamekko siitä tuli. Jokaisesta saumasta sisään ja lisälaskoksia pääntiehen, siinäpä se.
Hyvä mekko tuli, suuret ruokalappumaiset röyhelöt nappeineen ei paljoa asusteita rinnalleen tarvinnut.
Korviksina jotkut menneisyyden rihkamat, kulkusiksi myös kuulemma nimetyt. Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Onpa hauska laukku! Tuskin olisin osannut arvata kotelon aiempaa käyttötarkoitusta ellet olisi sitä paljastanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva, ettei laukusta heti näe mikä se on alunperin ollut! :)

   Poista
 2. Morjens, tosi kiva tuli! :) Sä oot älyttömän taitava kaikessa! Muistelisin, et oot tehny myös tosi kauniita nutturoita? Mulla on vähän ongelmaa, miten saisin hienon nutturan ylppärijuhliin, sen verran niskaan, että lakin saa päähän.. Ois upeeta, jos tekisit jonku semmosen jutun vaikka muutamasta eri nutturasta tai ees jonkunlaisesta, oon toivoton kehittelee ite mitää:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi! :) Muistelet oikein, joskus olen joitakin juhlanutturoita väsännyt tännekin esille. Ehkä toiveestasi pyrin ohittamaan jatkuvan bad-hair-rumbani ja kehittelen jonkinlaista tutoriaalia lähiaikoina! :)

   Poista
 3. Voi vitsi,mikä ihana käsilaukku ja mä oon heittänyt noita roskiin,kun mulla itsellä on useampi tönäri,kun pidän kultasepänalan kuraseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :) Otappa seuraava talteen ja kokeile tehdä oma pikkulaukku siitä! ;)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.