maanantai 27. toukokuuta 2013

Ystäväni Ikea.


Muuttopäivä lähestyy ja Ikea-katalogia selataan. Ostos- ja hankintalistat kasvavat sen mukaan mitä entisestä kamasta pääsee eroon. Paljon tekisi mieli uudistaa ja huonekaluja vaihtaa. Uutta sohvapöytää, uutta tv-tasoa ja uusia keittiötuoleja. "Pakko saada" myös uudet verhot, uusi päiväpeitto, viltti ja päälle vielä uusi suihkuverhokin. Vanhat mäkeen (kierrätykseen/myyntiin) ja uutta tuulta tilalle! Inspiraation tulva on valtava! Eihän tässä malta ihanan lämpimästi alkaneesta kesästä nauttia, kun kuumottelee muutto ja uuden kodin sisustaminen niin kovasti. Vielä viikko! Onneksi aika menee nopeasti suunnitellessa ja viimeisiä pakatessa. Kellään kantapään kautta opittuja viime hetken muuttovinkkejä?

Ikean reissulle ostoslistaa: Fullen-kaappi - Eivor-verhot - Senior-kauhat ja lastat - Lillholmen-roskakori - Stockholm-kangas - Polarvide-viltti - Vattna-seinäkello - Tusensköna-päiväpeitto - Jonella-kaitaliina - Rymlig-lautasliinateline - Knarra-pyykkikori - Kvarnvik-rasiat - Springkorn-suihkuverhot - Tobias-tuoli.

12 kommenttia:

 1. Kyllä näyttää kivalta! Melkein tekisi mieli mennä Ikean sivuille pitkästä aikaa seikkailemaan, mutta sellainen koituisi kyllä tuhoksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Inka, pysy tiukkana, vastusta Ikean sivuja! :D Itse en sitä pystynyt tekemään..tuho tulee!

   Poista
 2. Banaanilaatikot on ystäviä. Mielummin niitä vaikka liikaa ja loput tavarat väljästi kuin viime tipassa pussukkaa ja nyssykkää. Ja kannattaa kirjoittaa loppusijoituspaikka (keittiö, työhuone, jne.), helpottaa kummasti tavaroiden hakemista, jollei saa kaikkea purettua saman tien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banaanilaatikoiden hamstrausta harkittiin, mutta päädyttiin ottamaan satsi vuokralaatikkoja niin ainakin kestävät ja on joku deadline milloin ne pitää saada myös purettua ;) Kiitos vinkeistä!

   Poista
 3. Ihania juttuja olet löytänyt! Itselläkin oli hieman halu uudistaa muuton myötä, ostettiin mm. uusi sohva. Vähän piti kuitenkin hillitä kun lompakko ei ihan joka mielitekoon voi revetä ;) Mun muuttovinkki on, että kannattaa oikeasti kirjoittaa aika tarkasti niihin muuttolaatikoiden kylkiin (mielellään useammalle puolelle) että mitä sisällä on, ettei ihan joka asiaa tarvitse sitten etsiä kaikista mahdollisista laatikoista :) Oikein paljon onnea muuttoon ja uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, sehän se on, että tekisi mieli pistää kaikki uusiksi, mutta ei ihan tili sellaiseen riitä.. Kiitos tsempistä, vinkistä ja onnesta uuteen kotiin. Pian se kamojen kantorumba alkaa! :)

   Poista
 4. Kas vain, samassa muuttoveneessä ollaan. Juuri kirjoitin oman blogini puolelle hieman muuttovinkkejä. :)

  http://kann-ingen-sorg.blogspot.fi/2013/05/meikalaisen-muuttovinkit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas vain sielläkin on muuttovene liikkeellä! :) Kiitos linkkivinkistä, siellä olikin monta pakko-muistaa-vinkkiä kuten verhojen peseminen! :)

   Poista
 5. Hei, sympatiseerausta uudelta lukijalta! Mekin muutimme reilu kuukausi sitten ja into hankkia kaikkea uutta ylittää meilläkin kukkaron kantokyvyn. Tosi paljon saa kyllä käytettynä, esim tori.fi on aika hyvä paikka. Sieltä saatiin sänky ja sohva (ja myös myytiin pois yksi kaappi, jee!). Huuto.netistä sain puolestani meidän turkoosi-oranssiin kylppärityyliin sopivan turkoosin poljinroskikseen, kun tuo spanieli tuppaa käymään vessan roskiksella aarteita etsimässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tori.fi on täälläkin käynyt suuntaan ja toiseen :) se on kyllä helppo paikka myydä vanhoja huonekaluja ja löytää uutta tilalle edullisesti :)

   Poista
 6. Me muutettiin 1,5 vuotta sitten ja sisustusintoa on vieläkin! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on hyvä vain, jos intoa riittää - niin se pitääkin mennä, oli muutto tapahtunut hetki tai vuosia sitten :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.