perjantai 24. toukokuuta 2013

Onnennorsu.

Säikähdin tänään. Luulin edelleen, että hiukseni ulottuvat vähän yli olkapäiden, mutta latvathan hipovat jälleen samaa mittaa mitä viime tammikuussa! Mihin se aika meni ja joko ois "taas" aika leikata latvoja?
Pitkä tukka on näin kesällä välillä melkoinen piinaletti. Ponnarille-vai-nutturalle-vaihtoehdot tympivät usein. Onneksi väliin voi pistää tyttömäistä lettikampausta ihan tavallisella palmikolla. Trikoosuiro väliin pujotettuna tuo vähän väriä. Letin kaverina trikoohame (tehty yläosasta täällä) ja kaulassa kultainen (spraymaalattu) lelunorsu riipuksena. Sen pitäisi olla onnea tuova elefantti, kun kärsä on kohti taivasta!

2 kommenttia:

  1. Ihanan pirtsakka letti! Mitä sie oikein syöt, kun hiukset kasvaa tuollaista vauhtia? :D (Kysyy eräs, jonka hiukset ovat jo ilahduttavassa vauhdissa, mutta joutuvat tänään taas parturin saksien alle, jotta yo-kampaus onnistuisi paremmin. Alusta lähtee siis taas kasvatus. Pöh. Vaikka onhan se totta, että kesällä lyhyempi on mukavampi!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En kaiketi suuhun mitään erityisesti hiustenkasvua edistävää laita :D Aina kesää kohden kasvu nopeutuu, jo lapsena tuli ilmiö tutuksi. Ja onnea yo-lakista ja tsemppiä kampauksen luomiseen! :)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.