tiistai 14. toukokuuta 2013

Pilkahduksia.

Kiirettä on pitänyt, päivät menevät ohitse ihan kohisten. Päivät vilistää niin ettei ympärilleen ehdi katsoa. Elämme keskellä jännittäviä muutoksia! Yllä pilkahduksia makkarista ja olohuoneesta.

(Ylärivi: hopeaoksat ja lapsena kirpparilta löydetty tanssivan ballerinan sisältävä kello ovat silmäteriäni makuuhuoneessa. Alarivi: Ikean tasolla lepää tauluja (takaa kurkistaa maalaamani Elvis) ja koriste-esineitä. Jokunen kukkakin yrittää välissä selviytyä. Alakulmassa muutamia käsityötarvikkeiden säilytystapojani: purkit, rasiat ja lootat.)
Tässä näette pahvilaatikoita ja teippiä valmiina toimintaan - ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa: hei, me muutetaan! Käynnissä on armoton tavaran karsiminen. Talteen ja säilöön vai pois ja myyntiin? Turhaa painolastia vai tunne-arvollisia aarteita? Mikä menee kierrätykseen, mikä vaihtoon, kelle minkäkin voisi lahjoittaa? Paljon on tavaraa jo siirtynyt muuttolaatikoihin, vaikka muuttopäivää saa vielä vähän odottaa.
Aikaisemmin muuttoa ajatellen laitettiin jo sohva vaihtoon. Nahkasohva oli jo aikansa palvellut, joten se siirtyi kaatopaikalle. Jalopuiset jalat ja mattoveitsellä vedetty sohvan tekonahkainen taka-osa otettiin talteen. Vanhan sohvan tilalle saatiin isompi, ihanampi ja kaikin puolin mahtavampi laiskanlinnake. Ihanaa, ei enää irtopäällisiä karseiden pinkkien irtopäällisten päällä! Silmäterästämme kokonaisuutta aikanaan enemmän sitten kun se on valloittanut uuden kodin.

Kovasti tekisi mieli hankkia sohvan lisäksi jo valmiiksi kaikkea muutakin uutta. Sisustusinspiraation tuomaa tuskaani lievittämään kiikutin mukanani Pentikistä pienen lasikipposen. Voi, miten maltan odottaa, että pääsee uuteen kotiin! Me täällä lasikupposen kanssa jo odotetaan kuumeisesti muuttopäivää.

4 kommenttia:

 1. Positiivista, että joku jaksaa intoilla muutosta. Muutan itsekin kohtapuoleen, ja ketuttaa jo valmiiksi kaikki hässäkkä. Söpö kello!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kello kiittää :) Kyllähän itse tavaroiden roudaus ja kaikki rankka hässäkkä täälläkin ketuttaa, mutta asunnonvaihto itsessään on niin odotettu asia, että eihän tässä malta odottaa uutta kotia.. :) Tsemppiä sinnekin sitten muuttohommiin!

   Poista
 2. Tsemppiä tavararumbaan! Itse inhoan muuttamista yli kaiken, mutta onhan se välillä hyvä käydä kaikki tavarat läpi ja hankkiutua turhasta eroon. Ja uusi koti on aina jännittävä asia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muuttaminen on aina kivaa ja kutkuttavan jännittävää, vaikka kyllä se veronsa aina ottaa :) Joten kiitos, tsemppiä ja jaksamista kyllä tarvitaan! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.