torstai 18. heinäkuuta 2013

Leimattu.

Mulla on uusi lelu! Se on tekstileimasin! Sellaiset kolmisen sataa merkkiä aakkosista hymynaamaan ja kellotauluun. Ja kivat pinsetit, joilla taiteilla nuo hama-helmeäkin pienemmät (aaargh!) palaset kohdilleen. Arvatkaa oliko palkitsevaa pudottaa yksi merkki lähes saman väriselle hapsumatolle? Etsi siinä sitten..
Tämä ensimmäinen leima tuhertui, seuraavat postiosoiteleimani olivat jo tarkempia ilman tyhjästä tullutta alaviivaa. Tästä tulee kyllä taattu kilpailija dymolle, nyt voi tarrojen lisäksi lätkiä leimoja - myös tekstiiliin! Niin ainakin paketti väittää; paperille ja tekstiilille. Värin pitäisi kestää kuivuttuaan jopa 90 asteen pesun. Hieman olen skeptinen, mutta oispa huippua, jos sitä voisi tehdä vaatteisiin omat "merkkilaput" pesuohjeineen kaikkieen. Lemppareihin voisi iskeä tuommosen facebook-peukunkin. Nyt kaikki suihkarina lähimpään liideliin hakemaan oma leimasin (Lidl:n tekstileimasin 4,99)!

10 kommenttia:

 1. Mulla on myös leimasin Lidlistä, mutta en tienny että sillä voisi painaa kankaallekin!? Pienten aakkosten laittaminen järjestykseen ei tosiaan ole helppo homma, ja siksi osa suunnitelmistani jäikin toteuttamatta kun leimailu ei ollutkaan niin helppoa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos leimasin on sama, niin kyllä vain - näin väitetään paketissa (ja musteessa lukee textil ink) :) Pitää antaa vain kuivua ensin 24h. Saman huomasin itsekin, tekstin vaihtaminen lennosta ei olekaan niin vaivatonta mitä etukäteen ajatteli..:D

   Poista
 2. Mikä ihana laite, löytyisipä meidänkin lidlistä huomenna <3

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia vinkistä! :) Pitää varmaan käydä itellekkii ostamassa tommonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, käy ihmeessä ostamassa, ei ole kallis! :)

   Poista
 4. Ai Lidlistä löytyy tommosia!? :O Oon jo matkalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain näin on! :) erää on rajoitettu määrä, kipinkapinvikkelään Lidliin! :)

   Poista
 5. Itse omistin tuon vuosia sitten ja leimailin myös kankaalle (koristelin topin, noilla pikkuruisilla kirjaimilla)

  Tuo ylimääräinen viiva vain ärsytti ja kun kortteja leimaili, piti aina muistaa laittaa suttupaperia, jottei kortti tuhriinnu. Muuten hyvinkin kätevä kapine :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, että ainakin joku on myös leimaillut kankaalle! Kestikö kuinka hyvin pesua? Itse en ole vielä ehtinyt/muistanut kokeilla teksiilille leimailua :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.