lauantai 20. heinäkuuta 2013

Säläkorit.

Säilytyskoreja pienelle sälälle osa yksi. Kuka huomaa mistä yllä oleva ruutukuosillinen säilytys"kori" on tehty? Annan vinkin: se on ohutta kartonkia(?), se on tehty noin minuutissa ja tietenkin kierrättämällä.
Lahjakassista! On vähän huono tapa hamstrata pieniä (ja söpöjä) ostos- ja lahjakasseja. Nyt keksin osalle hyvän kierrätyskohteen, jossa etenkin kivan värisistä ja kuviollisista kasseista on jotain hyötyäkin.
Tämä on ihan superhelppoa: leikkaa viillot ja poista rivat (kivat ja hyvät tarpeen mukaan talteen). Leikkaa sivut auki - syvyys riippuu kuinka korkean korin tahdot tehdä. Paina kaikki laidat sisäpuolelle. Tarpeen mukaan ne voi joko liimata tai kiinnittää kaksipuolisella teipillä, mutta ilmankin menee. Korit voi lopuksi koristella, niihin voi lisätä etiketit - tai ne voi jopa kontaktoida, jolloin niistä tulee superkestäviä.
Toinen kori meni pikkumuistikirjoille. Sininen väri toimii samalla mustaa vasten kivana tehostesävynä.
Toinen kori oli tarpeen jokapäivä käytettäville piuhoille, latureille ja sen semmoisille. Nyt niillekin oma pikku paikka eivätkä loju pitkin tasoja. Työpöydällä ei voi olla muuta rumempaa kuin sikin sokin olevat piuhat!

6 kommenttia:

 1. Kiitos mahtavasta ideasta. :)
  Itsellekkin muutama noita lahjakasseja kertynyt. Yhdessä säilytän huoneessa tavaroita ja se on aina kallellaan ja tavarat maassa siitä. Pitääpä siitä kokeilla tehdä siitä kori! :)

  Lisäksi alennusmyyneistä vois löytyy noita kasseja edullisesti! Aiheitakin varmasti riittää mm. joulu.

  -Roosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, nyt vain kasseista koreja niin pysyy tavarat pystyssä! :)

   Poista
 2. Loistava idea! Tulee välittömästi käyttöön =) -tuula-

  VastaaPoista
 3. Ihania!! Varsinki tommonen burberry-kuvioinen johtolaatikko sopis mullekki ;D

  pienileipuritytto.blogspot.com

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.