sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Taulukello.

Seinällä komistelee uusi taulu. Se on tehty vanhan maalaukseni päälle. Se oli vihreä-punanen kammotus väriläiskä, jonka päälle pingotin niittipyssyllä lakanakangasta. Sitten vain tussilla uutta päälle!
Se mikä taulusta tekee erikoisen on se, että se ei ole vain taulu. Se on myös kello. Se on taulukello. Tein tauluun reiän ja pistin vanhan matkaherätyskellon tauluun - tämä vaihe kesti parisen viikkoa, koska onnistuin hukkamaan yhden viisareista ja ilman sitä kello ei toiminut. Onneksi kadonnut viisari löytyi!
Noto-Fusai Canvasworks
Harmi vain etten voi sanoa kellotauluni ideaa omakseni. Näin inspiraatiolähteeni kauan sitten täällä (vaatimattomaan hintaan tietenkin US$209.00, oma kierrätysversioni 0 euroa). Ennen oman version toteuttamista, mielessäni pyörittelin vaikka minkälaista kellon sisältävää näkymää vuoresta pusikkoon.
Tällainen katukuva siitä lopulta tuli, teille kera signeeraus-peitto-läntin. Ei siinä ihan perspektiivit ja viivat mene jutsilleen, mutta tarpeeksi oikein, että olen ylpeä sanoakseni, että ainut minkä luonnostelin ensin oli kellotaulun koko. Vielä, kun päättäisin mihin taulun lopullisesti kiinnitän. Kaksi hyvää sijoituspaikkaa ja pitää puntaroida kumpi olisi minikellolle parempi.

26 kommenttia:

 1. Ei pöllömpi idea! (edes lainattuna.) Itselläkin kellokoneisto on odottanut jossain tuunauspussukassa lähemmäs viittä vuotta, muttei vaan ole saanut taaskaan aikaiseksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viisi vuotta ei ole aika eikä mikään projektijonossa ;)

   Poista
 2. Todella hienon näköinen :). Kelpais tännekin :D. Tykkään tollasista jutuista jossa on joku katu ja taloja. Esimerkiksi olen katsellut joskus Vallilan verhoja jossa on sellasia maisemakuvia tms.. ja ne on aika hienoja. Ja itsekin voi tosiaan tehdä samantyylisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minä myös olen ihastellen katsellut Vallilan verhoja! :)

   Poista
 3. Aivan upea! Voisin maksaa tuosta vaikka sen hinnan US$209.00 :D

  VastaaPoista
 4. Oi vau! Pesee esikuvansa mennen tullen! Ihan mahtava! :)

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis! Täytynee itsekin tuollaista yrittää joskus.

  "Jutsilleen", mikä ihana sana. :D

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava idea ja mahtavan hieno taulukello!

  VastaaPoista
 7. Aivan järkyttävän mahtava!! Oi vitsi, nyt on ehkä pakko opetella piirtämään...:D (tai no kaikkihan piirtää osaa, tyyli vain on erilainen..:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aivan, kaikki kyllä osaa, tyyli vain vaihtuu kynän pitäjän mukaan! ;)

   Poista
 8. Älyttömän hieno! Ja loistava idea! :)

  VastaaPoista
 9. Hei jos joskus ikina haluat antaa mulle lahjan niin anna tallainen ;) Tuo on niin ihana!!
  Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos Emmi :) Lahjapyyntö kirjattu ylös, check! ;)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.