tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kristallikarkit.

Kävin mutkan Seppälässä. Piti ostaa sukkia, mutta ne unohtuivat pääkopasta heti, kun näin tämän puseron. Hypistelin samaa jo joskus aikaisemmin ja nyt se oli huimassa alennuksessa (norm. 29,95e: nyt 2,00e!), joten ostettavahan se oli..vaikka paremmin mietittynä en edes tykkää puseron väristä, enkä vahvoista olkapäistä..mutta nuo koristeet! Osa jo oli jo irtoilla matkalla kassalle, mutta se ei haittaa..
..sillä kotonahan irroitin kaikki blingbligit irti. Kuinka paljon niitä olikaan! Itse pusero meni tuumauspinoon. Ehkä laitan sen kirpparille, ehkä värjään sen. Tai pistän kangasmatskuksi. Tai pienennän. En tiedä vielä.
Ja eikä siinä vielä kaikki, ostinhan toisenkin kahden euron matskupaidan (norm.16,95e). Näitä oli iso kasa odottamassa pelastajaansa ja suurimmasta osasta oli jo "kristallit" enemmän tai vähemmän irronneet.
Valikoin kassalle sen missä näytti olevan kaikki/eniten koristeita tallella..ja näin mukavasti paidasta sai erilaisia blingejä, näistähän saa vielä vaikka ja mitä sädehtiviä juttuja! Aika näyttää mihin kaikkeen nämä päätyvät.
Yhdestä koristeesta liimailin jo sormuksen. Se oli pohjasta ontto, joten laitoin ohuen, kirkkaan napin sormuspohjan ja kristallin väliin, jotta pikaliimalla olisi enemmän kiinnittymispintaa.
Että nyt on sitten neljän euron edestä blingbling-karkkeja! Ihan mukavalla hinnalla mukava määrä, sanoisin.

4 kommenttia:

 1. Minä täällä taas..
  Minäkin hamistelin noita Seppälän paitoja (paita, jonka ekana esittelet). Huomasitko, että ne pienemmät koristeet ovat lasia!
  Aikas edullisia paidan kylkiäisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oli vai! En edes hoksannut, kun niitä hypistelin. Menenkin heti katsomaan niitä ihan uusin silmin, jos tosiaan lasia ovat...! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.