sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Tekijät tekee

Hellurei, kylläpä aika vierähtää nopeaan. Nyt on enää viikko aikaa osallistua ideakilpailuun! 

Viimeinen deadline ensi sunnuntaina 20.huhtikuuta. Jos mielessä nyt muhii näppärä kierrätysidea niin eikun nyt se kuvan kanssa paperille ja osallistumaan. Parhaimmat pääsevät käsityökirjaan mukaan! Sisällysluettelossa on vielä aukkoja, erityisesti pieniä käyttöesineitä ja pukeutumiseen liittyviä ideoita kaivataan. 

Kertauksen vuoksi: ota valmiista ideastasi eli tuotteestasi (max. 3kpl/hlö) kuva ja liitä se tekstitiedostoon. Kirjoita oheen miten ja mistä olet sen valmistanut. Näppäile kylkeen yhteystiedot ja pienen pieni kuvaus itsestäsi vaikkapa ytimekkäästi "Hei, olen puutarhuri Pirkko Pellosta ja tykkään tuunata tarroilla". Muuta tiedosto PDF-muotoon ja lähetä sähköpostia: madambcblog(at)gmail.com - ja sitten vain odottele kilpailun tuloksia! 

"Mutku en mie enää ehi." Kyllä ehtii, viikossa ehtii vaikka mitä! Esittelytiedostosta ei tarvitse ottaa paineita. Emme kaipaa taitettuja presentaatioita, vaan idea itsessään on se mikä ratkaisee! Teksti ja kuva pyydetään liittämään PDF-tiedostoksi, koska silloin on varminta ettei tiedot karkaa toisistaan ja että tiedosto aukenee laitteella kuin laitteella. 

Muistutan myös, että jos tuote on ollut esimerkiksi omassa blogissa esillä, se ei ole osallistumiseen este. Kunhan se on muualla julkaisematon eli sinulla on vielä idean levitysoikeudet.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan lahjakortti Sinellin verkkokauppaan (100e) ja parhaimmat ideat pääsevät kirjaan mukaan saaden avusta palkkioksi oman kappaleen valmista kirjaa sekä luonnollisesti nimensä idean yhteyteen. Ihan kolme parhaista parasta ideaa saavat vielä BoD Classic - kirjanjulkaisupaketin.


PS: Makers gonna make - printti tulostettu täältä: Delia Creates - free printable.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.