perjantai 18. huhtikuuta 2014

Voi pavut.

Nyt on viimoiset hetket rytkäyttää itsensä mukaan ideakilpailuun. Lähetä ideasi ohjeiden (ks. kilpailu-ilmoitus täältä) mukaisesti viimeistään ensi sunnuntaina 20.huhtikuuta niin saat arpalipukkeen 100 euron Sinellin-lahjakortin arvontaan ja olet saatat saada työsi esille tulevaan käsityökirjaani! Lue lisää täältä.

Ps: olisiko ideoita mihinkähän sitä käyttäisi puoli kiloa lattian kautta talteen kerättyjä kahvipapuja? Lisäaromit kahvissa eivät houkuttele eikä raskisi papuja suorilta biojätteeksikään laittaa. Omaan mieleen ei tule muuta kuin koristeina vaasissa tai muuta vastaavaa, mutta se ei oikein inspiroi.. Muita ideoita?

6 kommenttia:

 1. Paljonkohan menee papuja sellaseen "papu puuhun". pallo joka päällystetään pavuilla tikku siihen ja kukkaruukkuun pystyyn styroksin avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin itsekin, hukatusta määrästä voisi tulla kaksikin puuta..mutta niille ei ole mitään järkevää tarvetta. Pitäisi keksiä niille ensin paikka ennen kuin alkaa miettimään toteutusta..hmm..

   Poista
 2. Kävisikö nuo kahvipavut kukan juurelle lekasoran asemasta koristeeksi tai sitten muuten vaan koristeeksi maalatakkin oisi vaikka kullan väriseksi tai valkoiseksi tai punaiseksi ja sitten niistä voisi askarrellakkin jotain esim. joulukoristeen tai koriste sydämen (http://sewnupstuckdown.blogspot.fi/2011/10/361-days-til-my-next-birthday.html) Kaulakoruksi pujottaa johonkin esim. siimaan. Säilytykseen vaasiin ja sitten esim. meikkisiveltimiä, kyniä tmv. pystyyn siihen.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaus voisi olal kyllä hyvä idea! Tuo ruskea väri itsessään ei oikein inspiroi.. Pitääpä kanssa kysellä viisaammilta, että aiheutuisiko pavuista kukille mitään harmia, jos "soraksi" laittaisi. Kiitos ideoista! :)

   Poista
 3. Jotkut kasvit jopa tykkäävät kahvista, mutten nyt muista mitkä. Itse tein pavuista taulun: http://hehkuvainen.blogspot.fi/2013/04/kahvin-tuoksua.html Lisäksi jauhoin niitä hiukan saippuan joukkoon, tuli kuorivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nyt pitää kyllä selvittää mitkä kasvit tykkäis kahvista..! :) Ja tosiaan, papujahan voisi ihan jauhaa ja käyttää ihon kuorinta-aineina. Siinä oiski kyllä kuorintapuruja koko loppuelämäksi..! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.