perjantai 7. elokuuta 2015

Kaivo olohuoneen lattialla.

Välillä jotain ommeltua uutta kotiinkin. Tällä erää lattiatyynyn päällinen. Vanha olikin kyllä aikansa virttynyt. Nyt uusi (okei, tuli tuo joku hetki sitten jo ommeltua, mutta nyt vasta korjattua) päällinen on Marimekon sinisestä Kaivo-kankaasta. Pitkään ehtikin pyöriä tuo kangas käsissä. Taisin pihistellä sitä. Ja ihan suotta, olihan sitä, kun ylikin kangasta vielä jäi.
Nyt me aiotaan koirulin kanssa ottaa rennosti. On sen verran makea kangaskin lattialoikoiluun!

Kuvasta voi bongata muutakin itsetehtyä: pyöreä matto tilkuista ja kuteesta / kori kartasta ja kontaktimuovista / abstrakti taulu / kontaktoitu lipasto /ja pöydällä: pahvista ja lahjapaperista "tarjotin" /  säilykkeistä tornipurkki.

6 kommenttia:

 1. Olet kyllä taitava! On varmasti mukava katsella ympärilleen kun on niin paljon kaunista ja itsetehtyä!:)
  Ilmeisemmin teidän perheessä tulee myöskin koiranruokapusseja ja -purkkeja jätteeksi. Oletko ideoinut mitä HELPPOA niistä voisi tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) koiranruokapurkkeja meille ei osteta, mutta pikkusäkkejä jää käteen. Ne käytetään aina roskien keruuseen, ovat kestäviä "pusseja" :) muuhun en ole keksinyt, koska säkeissä on kuitenkin vahva koiranruoan haju, joten moni muu uusiokäyttö vaatisi melkoista puhdistusta.. Mut roska-astioina ovat hyviä! :)

   Poista
  2. Jep, meillä myöskin säkit tulevat käyttöön. Porukat käyttävät isoja säkkejä mökillä mm kaislojen, mullan etc kuljetukseen. Itse käytän säkkejä roskiksina ja pienet pussit toimivat apuna kierrätyksessä. Eläinlauma vain on niin valtava, että tölkkejä ja säkkejä tulee runsaasti.:D

   Poista
  3. Tosiaan, isot säkit ovat varmasti hyviä vastaavissa pihahommissa :) voin kuvitella, että isommalla laumalla koiranruokajätettä tulee runsaasti!

   Poista
 2. Hieno! Minkälainen tyyny sulla on tuossa sisällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sisällä on vanhan nojatuolin istuintyyny. Toisin sanoen taitaa olla vain jotain jytkympää superlonia :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.