tiistai 30. elokuuta 2016

Oulu, kotikaupunkini.

Harvoin esittelen blogissa mitään ostojuttuja ilman diy-jippoja. Nyt teen siihen poikkeuksen ja esittelen tämän ihanan julisteen. Ostopäätös oli helppo tehdä, sillä juliste oli täyttä rakkautta ensimmäisellä silmäyksellä! 
Tänään tulee myös päivälleen pyöreät kymmenen vuotta siitä, kun muuttokuormani saapui Ouluun. Moni muu se täältä vaan lähtee, mutta minä tulin, opiskelin ja tänne myös jäin. Tuntuu hurjalta kuinka aika on mennyt nopeaa! Ja kuinka paljon Oulu on kymmenessä vuodessa muuttunut! Ihana pieni kaupunki, minun kotini. Täällä on oikein hyvä olla.

Juliste on bongattu ja ostettu Mia Designista - niillä on sekä verkkokauppa että kivaijalkamyymälä (Pakkahuoneenkatu 19).

Takana oleva akryylitaulu maalattu itse maalauspajassa (ks. postaus) ja betoninen pöytälamppu on Pholc:n Stella-mallistosta.

8 kommenttia:

 1. Minäkin ottaisin heti Espoo julisteen! Oma kotikaupunki on aina lähinnä sydäntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joku hoksaisi tehdä vastaavan teille espoolaisille ja miksei kaikista muistakin kaupungeista :) varmasti kävisi hyvin markkinoille.. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oij, tilasitko? :D mahtavaa! Julistesamis!

   Poista
  2. Kyllä! Hääpäivälahjaksi! Mun sormukseenkin on kaiverrettu "alakkonä mua", mies tosiaan Oulusta kotoisin ja siellä ollaan yhteinen tauval aloitettu. Ihan huikean hieno julite!

   Poista
  3. Oij, sinulla on kyllä melkoisen kiva sormus! Kuvastaa myös hyvin persoonaa kotipaikkakunnan lisäksi. Ihanaa hääpäivää! :)

   Poista
 3. Minäkin aikoinaan olin pari kuukautta Oulussa, siskoni tyttöä hoitamassa.
  En enään tuntisi samaksi kaupungiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun pitäisi käydä katsomassa miltä se Oulu nykyään näyttää :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.