maanantai 8. elokuuta 2016

Sivutaso kierrättäen.

Viikko starttasi uudella sivupöydällä. Tai tasolla, miksi tuota nyt sitten sanoisi. Jonkinlainen reipas huonekalu se yrittää olla.
Myin makuuhuoneesta paikalla olleen tuolin, joten tarvitsin uuden paikan, johon kasata sängystä tyynyt. (Koska tyynyjä ja päiväpeittoahan ei pöljän neuroosini mukaan voi missään nimessä laittaa lattialle, vaan niillä pitää olla oma paikka.)
Tein tason tästä hökötyksestä, joka tuli pari kesää sitten kaupan päällisenä yhden toisen huonekalun mukana. Ei kyllä olisi haluttu, mutta lähes väkisin tyrkkättiin kyytiin. Tuossa oli ihan hyvät kangaslaatikot ja ne ovatkin olleet käytössä, mutta itse hökötys jäi käsiin. Irrotin ja pesin päällisen ja purin metalliosat ajatellen et kyllä niistä joskus jotain hyötyä on.
Ja nyt hoksasin, että nythän saan hökötyksen käyttöön! Kasattu runko lappeelleen ja päälle kaksi paksua pahvia sisustuskontaktilla päällystettynä. (Lue lisää sisustuskontaktista tästä postauksesta.) Ei se isoa lastia jaksa kannatella, mut on just hyvä tommoselle tyynyrytökselle. (Ks. itsetehtyistä tyynyistä lisää tästä postauksesta).

On muuten tuo korikin itse virkattu. Trikoopaidat ovat paksuksi kuteeksi leikattuina ja yläreunassa on muovisen astien paksu reuna pitämässä koria muodossaan.
Ja vielä lopuksi kuvat ennen ja jälkeen. On siinä melko hyvä muodonmuutos. Kontaktia lukuunottamatta, kulut nolla euroa. Passaa hyvin väliaikaiselle tasolle. Pitää jossain vaiheessa hankkia paikalle joku oikea säilytyspenkki, -arkku tai muu matala sivutaso. Mutta toistaiseksi mennään tällä vaihtoehtoisella kierrätysvirityksellä.

10 kommenttia:

 1. Tollanen pöytä mullakin pitäis olla, mä lasken peiton aina lattialle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, itse en pystyis laskemaan lattialle :) eikun omaa tasoa hankkimaan tai rakentamaan :)

   Poista
 2. Vitsi nää sun kontaktointijutut on ihania! ♡ Rupean aina heti etsimään omasta kämpästä potentiaalista uhria; kenties peittäisin yöpöydän marmorimuovilla, vaiko sittenkin kirjotuspöydän mahonkikontaktilla...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) miten olisi jos ottaisit ensin uhriksi jotain pienempää, vaikka säilytyslaatikon päällystämisen? :)

   Poista
 3. Näppärää hyödyntää joku turha kapine tuolla tavalla! Uusi on kyllä huomattavasti parempi kuin entinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Aika kauan turhake odotti kappaleina, mutta näin se aika aina tuo idean mieleen miten pistää turhake käyttöön.. :)

   Poista
 4. Tulipa hauska apupöytä ja näyttää hyvältä :) Hienoa kierrätystä! Liisa

  VastaaPoista
 5. Pitää kyllä sanoa, että ihailen sun idearikkautta! Upea muodonmuutos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) kyllä se idea sai melko tovin muhia ennen kuin muovautui muodonmuutokseksi :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.