perjantai 28. lokakuuta 2016

Helmiä olkapäillä - neuletakin uudistus.

Pitkästä aikaa vaatekierrätystä tai ainakin jotain sinnepäin! Valmis neuletakki, yksi pieni ongelma ja siitä se ajatus sitten lähti.
Sen pienenpienen ongelman näette tässä. Pienikokoinen on tahra, mutta kun ei se vaan poiskaan lähde millään myrkyllä. Muuten aivan täydellinen neuletakki, mutta yksi pieni tahra pilaa kaiken. Valkoisesta pohjasta oikein paistaa silmään. Sitä itsekin jäi aina pyyhkimään et mikäs pirskatti se siinä olkapääss on? Jaa eikun se on se tahra aina vaan.
Kun ei lähde pois niin peitetään sitten! Pitsien seasta löysin symmetriset koristepalat. Leikkasin ne talteen aikoinaan myyntikelvottomaksi menneen topin yläosasta.
Palat olivat juuri sopivan kokoiset neuletakin olkapäille. Ja tahrakin jää kokonaan piiloon helmikirjailun alle.
Tästä näkee paremmin palojen asettelun. Kulkevat hihojen saumasta saumaan - aivan täydellinen koko ja malli!
Siinä tuli neuletakki pelastettua käyttöön ja samalla siitä tuli vähän persoonallisempi. Ei ole enää niin arkinen ja tylsä.

7 kommenttia:

 1. Millähän saisi vatsan kohdalle tulleen tahran piiloon? Tuosta takista tuli nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin sitten vähän vaikeampi paikka.. Ehkä maalaamalla tekstiilimaalein tai kirjailemalla päälle? Tai riippuen mallista, joku laskoskoristelu, jolloin tahra jäis saumaan? :)

   Poista
 2. Villatakista tuli oikein juhlallinen, hieno. Mä oon kans kerran piilottanut T-paidan etumuksen tahdan kukilla.

  VastaaPoista
 3. Tiedän nuo valkoisissa vaatteissa olevat ärsyttävät nuppineulanpäät kokoiset tahrat jotka vaan ei lähde pois... Hyvä idea piilottaa se, lopputulos on hieno. :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.