sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Oulun Kädentaitomessut 2017.

Viikonloppuna messuiltiin Oulussa. Oli yhdistetyt kässä- ja hyvinvointimessut. Siellä itsekin ensin työmeriitillä olin. Ja sitten, kun piti enää työn päälle käydä pari kojua varmistustsekkaamassa, väsy purki itsehillinnän. Ja lapasestahan se lähti. Vain yhdet korvikset piti ostaa, jos vastaan tulee kivat. (Ja nehän tuli Kuusipohjalta.) Mutta sitten piti vähän sortua myös tarroihin, kankaisiin ja korutarvikkeisiin.
Muut korujutut olivat lähinnä perusosien täydennystä, paitsi nämä. Isoja kantillisia hexagon-puuhelmiä Somaosasta. Tiesin heti, että kolme kivointa väriä on valittava isoon ja yksinkertaiseen kaulakoruun! Pistin paksuun kiiltäväpintaiseen nyöriin ja yhdistin päät perussolmulla, jolla kaulanauhaa saa suuremmaksi ja pienemmäksi.
Kiva, että laitoin helmet heti käyttötarkoitukseensa. Sen sijaan, epäilen etten näitä Paapiin ja Verson puodin kankaita uskalla ihan heti leikata.. Eka kerta, kun hassasin vähän parempiin joustocollegeihin! Saa nähdä kauanko hilloan niitä. Pitää tarkoin miettiä mitä noista ompelisi! Etenkin, kun kangasta on rajallisesti. Ei ole varaa leikata vinoon ja vierestä.
Testasin myös heti Kuretaken Wink of Stella shimmer - sivellintussin. Sillä saa sellaista tosi nättiä kimallelaveerausta tussauksen tai vaikka vesivärin päälle. Tai pitäisi saada. Nyt jäi kuutomon peura ilman kimalletta, koskta taisin sitten ostaa viallisen tussin. Ei tule hileen hilettä vaikka kuinka pumppaisi, vain levähti väliin mitään siveltimestä pois tullen. Kellään kokemusta, onko mitään vippaskonstia tussille? Jos tuo ei ala pelittämään pitää varmaan ottaa myyjään yhteyttä, jotta saisin vaihdettua tuotteen kuittia vastaan..

Muita messuilla kävijöitä? Mitä piditte?

4 kommenttia:

 1. Mullakin on toi kynä, mistä tulee kimallusta. Minusta kyllä ei oikein näytä miltään, siis se kimallus. Aluksi luulin että on kuivunut, mutta kun aikansa sivelteli, ja katseli erikulmista vähän näytti kimaltavan. Olin pikkasen pettynyt ostokseeni.
  Entä sinä tykkäätkö ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, onko just sama tuote? :) tykkään kyllä (nyt kun sain tuon toimimaankin), on just niinku messuilla minulle esiteltiin. Valkoisellahan se ei näytä tosiaan miltään, mutta esittelijäkin neuvoi käyttämään esim. vesivärin tm. kuivuneen värin päällä efektinä. Silloin minusta ainakin kimaltaa just kivasti :)

   Poista
 2. Wink of stellan kimallekynä on kyllä ihan paras.

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.