sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Tulossa: blogijoulukalenteri

Arvatkaa mitä? No sitä just! JOULUKALENTERI

Nyt on ensimmäinen adventtisunnuntai ja sen myötä kerron, että kohta, ihan kohta se alkaa: joulukuu ja tämän vuoden blogijoulukalenteri! 24 luukkua itse tehtävää joulukivaa. 

Päätin, että tämän vuoden teema on KIERRÄTYS. Eli kaikki luukut ovat tavalla tai toisella kierrätettyä, kotona valmiiksi löydettyä tai muuten vain uusiokäytettyä. Mitään en blogijoulukalenteria varten hankkinut, ainoastaan liimaa oli ostettava lisää. Eikö kuulosta hyvältä? Kierrätystä 24 päivää putkeen!

Ja jotta ihan sekavaksi menee niin jaoin kalenterin myös osioihin. 

Ensin tulee ensimmäisen viikon ajan vähän joululämmittelyä peruskierrätyksistä, sitten joulukuun toinen viikko on teemalla klassikot uusiksi! Se mitä se tarkoittaa, jääköön nähtäväksi.

13. päivä alkaa viikko paketoiden! Paketointia, itse tehtäviä kierrätyslaatikoita, kestojuttuja - paljon kaikkea kivaa, joilla saada pikkutonttujen paketit somiksi kuusen alle. Joten ei kiirettä paketoida niin ehdit saada vinkkejä kuinka paketoida kierrättäen!

Starttipaketti kierrätyspaketointiin löytyy myös viime vuoden blogijoulukalenterista: 
ks. 16 vinkkiä ekologisempaan paketointiin. 

Viimeiset luukut ovat teemalla viime hetken pikaiset idikset jouluun. Lopussa ei enää hötkyillä, sitten voi vain istua ja nauttia, vähän fiilistellä ja ohessa tehdä viime hetken juttuja, joissa ei kauaa menee aikaa kiireisemmälläkään jouluimmeisellä.

Miltä kuulostaa?

Mä laitoin tänään myös joulukuusen! Joulu on saapunut, tästä se voi alkaa! 

Uusia luukkuja odottaessa, katso tästä edellisten joulukalentereiden luukut:
Joulun 2020 joulukalenterin kaikki luukut
Joulun 2019 joulukalenterin kaikki luukut
Joulun 2017 joulukalenterin kaikki luukut

2 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.