sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Tsumami Kanzashi-kukka.

Ystävänpäiväksi DIY-lahjavinkki osa 7: Kangaskukat
Tein testiksi kahdet erilaiset kangaskukat. Kanzashi-kukiksi nimitetyt kukat on yllättävän helppo tehdä. Ohjeita en erikseen alkanut kuvamaan, koska hyviä on esimerkiksi jo Cut Out and Keep-sivustolla täällä sekä täällä.Vaaleanpunainen kukka on vuorisilkistä ja keskellä esimerkkiohjeista poiketen napin tilalle tein kankaasta keskuksen.Sininen kukka on vahvasta puuvillasta. Keskelle kiinnitin kangasliimalla ison strassin ja valkoisen rusetin satiininauhasta.Kummankin kukan taakse lisäsin kappaleen, joka toimii hiuspannan/pinnin/rintaneulan kiinnityskujana.

Leppoisaa sunnuntaita, ensi viikolla luvassa vielä lisää diy-ystävänpäivävinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Oi ohjeita! Kiva kun jaksat laittaa niitä. Tässäkin olisi taas vähän erilainen kukkamalli...hmmm. Vaikuttaa monikäyttöiseltä.

  VastaaPoista
 2. Ihana toi sininen kukka!!

  Emmi

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä idea tää sun ystävänpäivä-projektisi :) Oon kytänny kaikki tähänastiset, sula on hirveesti ideoita!

  ..Ja tuo cut out and keep-sivusto on kyllä tosi monipuolinen ja inspiroiva, aikoinaan taisin kenkämaalauksia googletellessa löytää ja nykysin tulee tarjonta läpikäytyä kuukausittain =)

  VastaaPoista
 4. jokke,
  kiva, kun joku jaksaa innostua niistä :) kukkamalli on tosiaan monikäyttöinen, siitä voi tehdä erimallisia ja voi koristella erilailla..googlaamalla löytää ihan tuota kukkamallia koskevia omia ohjesivustojakin! ;)

  Emmi,
  kiitos, se on munki mielestä punasta ihanempi ja somampi :)

  puf,
  kiitos, ideoita kyllä pursuaa ja tämä on oivallinen kanava purkaa niitä niin et joku muuki ehkä innostuis samoista jutuista. Noh, pistä paremmaksi, mä käyn parin päivän välein tarjonnan läpi tuolta sivustolta :D on se vain välillä niin hyvä.

  VastaaPoista
 5. Täytyypä vähän kehasta, että on sulla kyllä ihana blogi! :) Kerrankin on selkeästi kirjoitettu, mistä ideat ja ohjeet ovat peräisin. Pari tekemääsi juttua (esim. tämä cut out + keepin easy kanzashi flower) löytyivät jo valmiiksi omalta to-do -listaltani ja oli hauska nähdä sinunkin toteutuksesi. Ihan varppina tulen uudestaan! :)

  VastaaPoista
 6. anni,
  kiitos :) olipa kiva kommentti, kyllä sai hymyn huulille! tulehan käymään uudestaankin, yritän pitää samaa tasoa yllä ;)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.