torstai 18. helmikuuta 2010

Voihan penaali.

Se on penaali. Oikein soma, pikkuinen penaali päivänä, jona mikään ei tunnu onnistuvan niinkuin tahtoisi. Entinen penaali oli jo valkomusta-raidallisesta muuttunut tummanharmaaksi, joten päätin tehdä värikkään ja ennenkaikkea puhtaan penaalin. Raidallista päällä, välissä tukikangasta ja vielä sisällä tummaa vuorikangasta.Vetoketjun päähän liitin helmen, ketjua ja metallisen hertta ässä-charmin.

Ja mitä kuuluu iltapuku-projektilleni?

Vuodatan turhautumistani, koska luulin jo sen olevan vähintäänkin loppusuoralla ellei jopa jo valmis. Alku lähti hyvin rullaan, mutta sitten kaikki rupesi häiritsemään. Joku sauma oli hitusen huonosti, joku sauma veti läjään, yksi oli liian väljä, toinen liian tiukka. Purin yläosan. Purin vyökaitaleen, siinäkin oli jotain vikaa. Purin vetoketjun, se häiritsi, vaikka siinä ei ollut mitään vikaa. Tekee mieli purkaa helmasaumatkin ja pistää koko mekon retale palasiksi.

Olisipa mulla nyt oma Tim Gunn, joka tulis nyt sanomaan "MAKE IT WORK"! Suututtavaa, kun miettii jotain projektia niin paljon, että lopulta on ihan hakoteillä ja sitten onkin aloitettava alusta uudestaan. Tällä kertaa aion onnistua tai vaihtoehtokseni jää pukeutua mustaan jätesäkkiin kruunattuna jesarilla. Palataan asiaan, kunhan on jotain näytettävääkin ratkojan ja loputtoman lankasilpun lisäksi.

7 kommenttia:

 1. Hey mä voin sanoa sulle että: Make it work! :D kyllä sä sen vielä kasaan saat.

  VastaaPoista
 2. Unohdin tiistina sanoa kun syynäsin sitä pukua läpi: Make it work! Eli kyllä se siitä! Ei mulla muuta. :)

  VastaaPoista
 3. Sun ystävänpäivävinkit on aivan ihania :) Olisin muuten tullut kehumaan niitä joka päivä, mutta kun tietokone hajosi :(

  VastaaPoista
 4. Voi ei, tiedän niin ton tunteen! Mulla on työn alla takki josta piti tulla maailman ihanin. Alku näytti hyvältä... mutta sitten tapahtui jotain ja nyt musta tuntuu että mä vaan puran sitä koko ajan. Kaikki ihanat matskutkin kohta silvottu. En saa rauhaa ennen kuin se takki hyvä! Ärsyttävää että piti mennä illalla jo jossain vaiheessa nukkumaan ja ärsyttävää että piti lähteä töihin kun takkimokoma tarveis mua nyt. Illalla savotta jatkukoon.. toivottavasti menestyksekkäästi. Samaa toivon sun puvulle. Kyllä sillä on vielä mahdollisuus kun vaan keskityt ja rauhoitut ;)!

  Penaali on sentään onnistuneen ja kivan näköinen ;)!

  VastaaPoista
 5. kata,
  kiitos :D kasaan kyllä tulee, mutta lopputulos ei ole taattu et millä tavoin se sitten on kasaan kyhätty (pikaliimalla ja jesarilla?!) :D

  Elina,
  oisit sanonu, livenä ois ollu tehokkaampi :D se saattaa tarvita ens viikolla uutta syynäystä. HEI, muovaan SUSTA mun oman timgunnin :D

  poppy,
  no voi, toivottavasti nyt tietokone on toiminnassa :) kehuja otetaan jälkikäteenkin vastaan ;D että kiitosta vain!

  romulus,
  ihanaa että muutkin painii samassa problematiikassa. Tsemppiä sun takille, keskitymme ja rauhotumme niin ehkäpä tulostakin voisi sitten syntyä kummallakin. Kiitos, penaali on kyllä oikein kiva, kyllä siellä passaa olla luennoilla :)

  VastaaPoista
 6. No oikei, ja voin myös HUUTAA sen! :D

  VastaaPoista
 7. Elina,
  kuulee sitä vähemmälläkin :D mulle tulee paniikki-itku jos huudetaan :D

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.