keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Ihanuusjuttuja.

Kerrankin tein käyttökelpoisen arkivaatteen. Harmaata trikoota, pienet lepakkohiat, leveä pääntie ja leveä resorialaosa. Aikomuksena myöhemmin tehdä samanlainen paita pitkähihaisena versiona, joten toteutan varmaan kuvalliset teko-ohjeet silloin.Kaulassa roikkuu yksi uusimmista kaulakoruviritelmistäni. Rakensin sen kahdesta erilaisesta ketjusta ja muovisesta koristeellisesta napista. Nappi vaihtuu, kunhan vastaan tulee parempi. Ensin siihen tarkoitettu nätti jättikokoinen metallinappi meni piruvie sirpaleiksi.
Askartelin myös mittanauhavyön. Inspiraatio lähti täältä. Huijasin ja vedin mittanauhasta keskemmältä vyöni, enkä laidasta lähtien niin että jokainen voisi nähdä vyötärönympärykseni. Sellaiseen ei itsevarmuuteni riittäisi, ei sitten millään.Näetkö kuvan takana tuon ruskean ihanuuslaukun?Löysin sen kirpputorilta kolmen euron hintaan. Joku hullu tahto luopua siitä.

7 kommenttia:

 1. Ihania ihanuuksia :) Toi kaulakoru on todella kiva ja mittanauhavyö on mieletön. Tosin mäkin olisin ehkä tehny sen just noin kuten säkin, eihän sitä nyt oikeita mittoja halua kaikille toitottaa :D

  VastaaPoista
 2. vippe,
  kiitos :) no aivan, ei sitä nyt kukaan voi olla niin varma itsestään ja vyötäröstään että tahtoisi sen kaikille vapaasti ja tyytyväisesti näyttää :D ei edes ne jotka on ihannemitoissa tms.

  VastaaPoista
 3. Hei, toi metalliketju-kaulakoru on tosi hauska, kokeilin itsekin samantyyppistä :) (...löytyy varmaan jossain välissä blogistakin...) Pitää miettiä vielä laittaako jonkin riipuksen jompaan kumpaan reunaan.

  VastaaPoista
 4. Btw: tänään oli jo toista kertaa kaulassakin se metalliketju :)

  VastaaPoista
 5. tää blogi on ihana ♥ ja toi paita on ihan unelma! ja muut kans :)) ja hauska ide toi mittanauhavyö..:)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  kiitos kivasta kommentista! :) Kiitos kovasti :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.