maanantai 17. toukokuuta 2010

Huh, hellettä!

Tuntuu todella oudolta, kun vasta paleltiin trenssi-neule-kombolla ja nyt hiattomallakin hikoaa. Perjantaina puissa näky suurennuslasilla tiiraamalla just ja just hiirenkorvat, mutta nyt jo ruohoa leikataan ja puissakin on vihreää väriä ihan vaikka muille jakaa. Kesä pukkasi päälle ihan yllättäen - mutta kyllähän sitä pakkasrunsaan talven jälkeen odottikin! Pääsi vihdoin odotetut pupuballerinatkin käyttöön.Maalasin viiksipuput viime kesänä, enkä ehtinyt niitä hirmuisesti edes käyttää. Nyt aion käyttää niitä viime kesänkin edestä.Kovasti ollaan koiran kanssa helteessä ulkoiltu.
Cora on helteestä ihan kummallinen. Tahtoo ulos, pääsee ulos, lähkähtyy, tahtoo sisälle, nukkuu auringon paisteessa, läkähtyy, nukkuu varjossa, paleltuu ja tahtoo taas ulos - ja ketju alkaa alusta. "Osta Lotus Soft Embon vessapaperia, sen rullahylsykin on niin pehmeää!" Ja lopulta asiaan: päivän kaulakoru valkoisesta ketjusta ja nahkapalasta. Mustavalkoinen koru sopii hyvin yhteen GT:n raitamekon kanssa. Vasta mainostettiin ihan Trendissä asti. Itsehän tosin ostin mekon alerekistä hintaan 2,90. Hassua.

Ohje kaulakoruun:

Osta hyvin varustetusta marketista tai rautakaupasta metri-/kilohinnalla myytävää maalattua ketjua. Ota ketjua niin pitkästi, että se suljettunakin mahtuu kulkemaan pään yli ilman lukkoa. Jos tahdot kuitenkin lyhyemmän kaulakorun, liitä ketjun päihin korulukko tai solmittavat nauhat. Ota pala nahkaa. Myös muu tukeva kangas käy. Leikkaa kuvan muotoinen suikale ja taita päät sisäänpäin keskelle yhteen. Liimaa tai ompele kiinni. Kiedo muodostuneen rusetin ympärille tiukasti rusetin väristä vahvaa teippiä. Voit myös käyttää teipin sijaan ohuempaa nahka-/kangassuikaletta. Kiinnitä toisella suikaleella tai sillä teipillä rusetti ketjuun.Ja se on siinä. Eihän ollut vaikeaa?

2 kommenttia:

  1. Täällä kotosuomessa on tosiaan aivan hirveän kuuma! Itse tulin lauantaina kotiin " etelän lämmöstä ", eli Unkarin + 13 - 20 C:stä ja joka päiväisestä vesisateesta tänne Suomen kahteenkymmeneenseitsemään asteeseen. Kuolema kutsuu!
    Upea tuo koru! Kurkkaas blogiini, tulevassa postauksessa on erikoismaininta sinulle. :)

    VastaaPoista
  2. melinda,
    ihanaa, että vihdoin tarkenee, vaikka se niin yllättäen yhtäkkiä tulikin :) toivottavasti myös jatkuu tai muuten "oikea kesä" tuntuu tämän helteen jälkeen hyvin viileältä..kiitos, pitääpäs käydä kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.